Blog

Rochii de Mireasă 09-04-2019 1175

Rochii de mireasă pentru femeile cu forme generoase - cum le alegem?

Rochii de mireasă pentru femeile cu forme generoase - cum le alegem?

Ziua nunții se apropie, însă tu devii din ce în ce mai anxioasă și te gândești cu groază la momentul alegerii rochiei de mireasă pentru că, ei bine, ai câteva kg în plus? 

Nu trebuie să îți faci griji. Știm că societatea și media promovează foarte tare anumite tipare, standarde de frumusețe, însă dă-ne voie, dragă femeie, să îți spunem că în ziua nunții vei fi cea mai frumoasă, indiferent de felul cum vei arăta.

În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi de la wedmag.ro pentru a-ți pune în valoare silueta în cazul în care kilogramele îți dau bătăi de cap. De asemenea, îți vom recomandă câteva rochii din colecțiile 2019 ale salonului Beatrice.

......

Tipul de siluetă îți spune ce anume să porți:

• Dacă corpul tău arată ca o clepsidră, însă diferența dintre umeri și șolduri este evidentă, atunci îți recomandăm să stai departe de rochiile tip sirenă și să optezi pentru un model prințesă, cu decolteu în V sau bretele mai late. Acest model va ascunde șoldurile proeminente, însă fustă nu trebuie să fie foarte amplă.

• Dacă ai și silueta clepsidră, și ești și minionă, atunci cea mai bună opțiune o reprezintă modelele A line. Aceste modele crează un efect de alungire și sunt neutre, adică nu scot în evidență o parte anume a corpului.

...

• Pentru silueta dreaptă recomandăm rochii de mireasă care să accentueze talia și să echilibreze cât mai mult liniile corpului. De exemplu, rochiile stil sirenă pun accentul pe talie, iar croiul lor evidențiază șoldurile. Dacă decolteul este bine ales în funcție de umeri, efectul poate fi unul surprinzător de suplu și senzual.

• Pentru siluetele tip pară recomandăm rochii cu aplicații 3D pe bust, pentru a concentra atenția către acea zonă. Ca și modele, depinde mult de personalitatea miresei. Pot merge foarte bine și rochiile stil sirenă, însă noi recomandăm rochiile cu un croi drept și bust accentuat fie prin croi, fie prin aplicații, fie prin ambele.

......

• În cazul în care silueta ta este tip măr, îți recomandăm o rochie cu talia înaltă, care oferă echilibru liniei corpului și subliniază această zonă. Fustă poate fi atât amplă (însă să pornească mai de jos), cât și sirenă

Salonul de mariaj Beatrice operează, de mai mult de 20 de ani, în baza celui mai important şi necesar element: grija pentru viitoarele mirese care-i calcă pragul. Aici puteți găsi rochii de mireasă pentru toate mărimile și gusturile, colecţii diverse care oferă inocenţă, non-şalanţă, curaj, blândeţe, creativitate. 

La Beatrice cu siguranță poți găsi rochia ideală, care te poate face să te simți ca o adevărată regină, indiferent de mărime! 

Sperăm să-ți prindă bine sfaturile și recomandările noastre și să strălucești în ziua cea mare!

......

Poze: salonul Beatrice și Unsplash.
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!