Noutăți

Rochii de Mireasă 01-08-2019 340

Rochii de mireasă ale viitorului de la designerița Iris van Herpen

Rochii de mireasă ale viitorului de la designerița Iris van Herpen

Dacă vi se pare că moda s-a oprit și nu mai scoate nimic nou, iar designerii oferă plus-minus același lucru, aruncați o privire la ținutele designerului olandez Iris van Herpen.

Fără îndoială că vei găsi ceva care să te surprindă!

Iris van Herpen combină cu ușurință tehnologia modernă și moda înaltă, folosește țesături ușoare și texturi complexe, și îi reușesc cel mai bine ținutele din plastic și chiar din sârmă, iar detaliile pentru rochiile ultimelor colecții couture Iris van Herpen au fost create la o imprimantă 3D...

Ești gata să porți o rochie de mireasă tipărită pe o imprimantă 3D?

...

...

Iris van Herpen a studiat la Art EZ Institute of Art din Arnhem, instruită de însuși Alexander McQueen. Lucrările ei pot fi văzute nu numai pe pasarele, ci și în expozițiile muzeelor. Putem spune cu încredere că Iris van Herpen este fondatoarea tendinței Design & Science. Poate că vom întâlni rochiile ei la toate nunțile viitorului?

Până atunci, se pare că ținutele van Herpen sunt în mare parte create în laboratoare de cercetare, iar Iris van Herpen recurge, adesea, la ajutorul oamenilor de știință și cercetătorilor moderni pentru a-și realiza ideile strălucitoare. Designerița olandeză folosește adesea atât modelarea computerizată, cât și lucrul manual. Colecțiile sale au rochii din latex, plexiglas, fibră de carbon și polietilenă tereftalată.

...

...

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!