Blog

Rochii de Mireasă 12-04-2018 815

Rochia de mireasă: o cumperi sau o închiriezi?

Rochia de mireasă: o cumperi sau o închiriezi?

Rochia de mireasă este foarte importantă pentru orice femeie. Cu siguranță la un moment dat ți-ai imaginat cum vei arăta purtând-o, în timp ce mergi spre altar. Însă când vine vorba despre luarea unei decizii în ceea ce privește ținuta purtată în ziua respectivă, ar putea destul de dificil să iei o decizie. Cumperi sau închiriezi rochia de mireasă? Cum o alegi? Află răspunsurile din rândurile de mai jos. 

...

Când alegi rochia de mireasă trebuie să ții cont înainte de toate de ceea ce îți dorești tu. Nu te lăsa influențată de opinia bunicii, a mamei, a prieteni tale,etc.. Da, fiecare persoană va avea ceva de spus, fiecare va considera că un anumit model te avantajează mai mult decât altul. Și da, este bine să ții cont și de sfaturile celor din jur, însă în momentul în care alegi rochia, trebuie să simți că anume acea rochie este perfectă pentru tine și nu alta.

De asemenea, trebuie să știi că nu este suficient să probezi o singură dată ținuta pe care o vei purta în ziua aceea magică. Și înainte de nuntă trebuie să o probezi și, la nevoie, să i se facă mici modificări. Asta pentru că în ziua cea mare rochia trebuie să stea pe tine ca și cum ar fi fost făcută special pentru corpul tău. 

...

Nu trebuie să te gândești cu groază la faptul că va fi nevoie să probezi mai multe rochii. Făcând asta, te asiguri că vei face o alegere bună la final. De asemenea, când mergi în magazin, ascultă și sfaturile celor de acolo. Se întâmplă că uneori femeile să probeze rochii la care nici nu s-ar fi gândit în mod obișnuit și să constate că le vin tare bine. 

Vrei să cumperi rochia sau o vei închiria? Asta depinde de bugetul pe care îl ai, dar și de ceea ce îți dorești să faci cu rochia ta după nuntă. Unele femei preferă să o cumpere și ulterior să o păstreze, fiind o amintire furmoasă care le leagă de una din cele mai frumoase zile din viața lor. Pe de altă parte, există femei care preferă să închirieze ținuta. Însă și în acest caz trebuie să știi anumite lucruri.

...

Spre exemplu, este bine să o probezi înainte, pentru a te asigura că îți vine bine. De asemenea, este bine ca la probe să nu porți machiaj. Motivul este cât se poate de simplu. Rochia se poate păta și nu este deloc comod pentru cei care închiriază ținutele să le ducă mereu la curățat. Trebuie să știi că vei fi nevoită să scoți din buzunar o sumă destul de mare chiar și atunci când închiriezi rochia. Așa că este indicat să alegi ceva de calitate, de preferat un brand în care să ai încredere. Un alt lucru ce trebuie menționat este acela ca atunci când vei rezerva rochia va trebui să plătești și un avans, și o sumă pentru cazul în care se întâmplă ceva cu rochia și nu mai poate fi adusă la starea de dinaintea evenimentului tău. Dacă rochia va fi deteriorată, atunci nu îți vei mai primi banii înapoi.

...

Atunci când alegi rochia de mireasă, trebuie să știi că aceasta te va reprezenta, va vorbi despre stilul tău, despre personalitatea ta. În plus, trebuie să îți pună în valoare trăsăturile fizice și să ascundă micile imperfecțiuni.

Și acum, la final, vă invităm și pe pagina marry.md pentru a vedea mai multe rochii de mireasă, elegante și deosebite, care la sigur îți vor atrage atenția.

...

Dacă rochiile de mai sus ți-au atras atenția, le poți regăsi în catalogul marry.md, unde mai poți vedea și alte rochii fermecătoare. Pentru că meriți tot ce e mai bun, îndrăznește să alegi cea mai frumoasă rochie de mireasă!

 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!