Noutăți

Restaurante 05-01-2021 2099

Restaurante unde îți poți face nunta de vis în 2021

Restaurante unde îți poți face nunta de vis în 2021

Dacă ți-ai planificat nunta pentru anul 2020, cel mai probabil că ai fost nevoită să o anulezi din cauza pandemiei. Anul 2021 se așteaptă să fie un an mai bun și mai prosper din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că vei putea avea nunta visurilor tale! 

Pentru asta am pregătit o listă cu cele mai frumoase restaurante.

Restaurantul Cafe de Flore

Cafe de Flore vă garantează experiența unei nunți frumoase și colorate 

Cu siguranță vă vor surprinde prin eleganța și designul aparte al restaurantului, prin profesionalismul echipei  și savoarea bucatelor gătite cu pasiune și entuziasm. 

...

...

...

 

Restaurantul Miadora

Aici ați putea sărbători fie o nuntă, o zi de naștere, un eveniment corporativ, o aniversare, precum și orice alt eveniment important din viața dvs. Cei 16 ani de experiență în organizarea petrecerilor vă garantează un eveniment de neuitat, care vă va rămâne în memorie pentru tot restul vieții. Atmosfera minunată, bucate delicioase și personal bine instruit – reprezintă cu adevărat, o recepție regală!

...

...

 

Restaurantul Banquet Premium

"Banquet Premium" este un restaurant cu o imagine perfectă şi reputaţie impecabilă. Acesta este un adevărat etalon al rafinamentului şi al eleganţei, iar orice sărbătoare petrecută aici va deveni una de neuitat. Cu o bucătărie variată şi o deservire deosebită, acesta este localul perfect pentru orice tip de evenimente.

...

...

...

 Curtea Domnească

Complexul pentru ceremonii, "Curtea Domnească", din centrul oraşului Cricova, vă oferă plăcuta ocazie de a vă transpune într-o atmosferă deosebită, cu o adevărată semnificaţie istorică.

...

...

...

 

Restaurantul Belvedere

Belvedere reprezintă nu doar o simplă reflectare a celor mai desăvârșite așteptări, ci și o ideală sală de ceremonii, în care puteți petrece nunta, ziua de naștere, petrecerea corporativă, aniversarea jubiliară, veselul bal de absolvire și oricare alt eveniment festiv.   

...

...

 

Restaurantul Select Banquet Hall

Deservirea este la cel mai înalt nivel - event manageri specializați în organizare de nunți, bucătari iscusiți, chelneri calificați și decoratori cu gusturi rafinate. Cu așa o echipă în spate, nunta Dumneavoastră va avea un succes garantat, iar invitații Dumneavoastră vor fi mai mult decât satisfăcuți.

 ...

...

 

Restaurantul Vila Nouă

Stilat, elegant și confortabil, deja treisprezece ani la rând, restaurantul "Vila Noua" conferă evenimentelor de familie o notă inegalabilă de strălucire. Din momentul deschiderii și până în prezent, "Vila Noua" deja a găzduit mii de evenimente familiale, creând o atmosferă frumoasă și de neuitat pentru fiecare oaspete.

...

...

...

 

Restaurantul Saint Tropez

Evadați din rutina orașului și oferiți-vă cadoul unei petreceri organizate într-o atmosferă liniștită și privată, alături de cei mai apropiați și dragi oameni vouă. „Saint-Tropez” vă așteaptă cu mult drag și sunt gata să vă asigure plăcerea unui eveniment deosebit, care va rămâne mult timp în amintirile dumneavoastră și ale invitaților.

...

......

 

Restaurantul Poseidon

Sala, care  este gata să primească până la 150 de oameni dragi și apropiați sufletului Dvs, este ornamentată cu diverse elemente de decor, fapt ce vă permite să organizați petreceri în orice stil. 

...

...

...

 

Restaurantul Casa Nunții Noroc

Pe lângă plăcerea vizuală pe care v-o oferă Restaurantul Casa nunții de Noroc aceștea vă oferă idei utile de a transforma nunta într-o intrigă de surprize pentru oaspeți, reflecții asupra decorațiunilor la întîmpinarea oaspeților și în sală, contrast de bucate în alegerea meniului cel mai potrivit stilului nunții, concepte originale de muzică, moderator și servicii foto/video, ghid de planificare pentru un buget rațional al nunții.

...

...

...

 

Restaurantul White Hall

White Hall este restaurantul, ce însumă mai multe atuuri, care vor face ceremonia petrecută aici, să fie memorabilă și să ofere doar emoții plăcute! Interiorul localului este realizat în culori pastelate, care, împreună cu celelalte elemente decorative, oferă o ambianță perfectă pentru a celebra diverse tipuri de ceremonii. 

...

...

...

Crezi că ne poți recomanda și tu un restaurant frumos? 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!