Noutăți

Cuplu și sex 01-10-2013 3490

Prima noapte conjugală - cum să o faceți de neuitat!

Prima noapte conjugală -  cum să o faceți de neuitat!

Prima noapte conjugală este una dintre cele mai importante din viața vostră de familie. Chiar dacă în zilele noastre pentru puțini dintre tineri aceasta este și prima noapte de amor, acest lucru nu înseamnă că ea trebuie să fie petrecută în mod obișnuit - dormind, sau și mai rău - numărând banii și cadourile de la nuntă.

 

prima noapte conjugala

 

Chiar dacă inițiativa poate veni din partea unui singur partener, pregătirile totuși trebuie să le faceți împreună. Nimeni nu vă știe ideile și dorințele mai bine decât partenul Dvs, de aceea înainte să începeți pregătirile discutați despre cum ați dori să fie această noapte, unde ați vrea să o petreceți și, cel mai important, prin ce ați vrea să se deosebească de toate celelalte.

 

Dacă sunteți familiști din fire, puteți să petreceți prima noapte conjugală chiar la voi acasă, pentru ca pe tot parcursul vieții dormitorul vostru să vă amintească de acele minunate momente. Iar pentru ca acest lucru să nu fie banal, amenajați-vă dormitorul într-un stil deosebit. Acesta poate să fie compus din zeci de lumânări, bețișoare parfumate, petale de trandafir, florile Dvs. preferate, șampanie, fructe și ciocolată. Nu vă fie frică de a părea banali, aceste lucruri simple la prima vedere, au devenit populare anume pentru că au capacitatea de a crea o atmosferă absolut specială și de a vă încinge emoțiile și sentimentele.

 

prima noapte conjugala

 

De o astfel de noapte romantică puteți să aveți parte și într-un hotel drăguț, în acest caz veți fi scutiți și de grija organizării, deoarece majoritatea hotelurilor oferă servicii de organizare a nopților romantice. Unicul lucru pe care trebuie să-l faceți este să rezervați odaia și să cereți ca aceasta să fie amenajată în stil romantic. Noi vă sfătuim să alegi o odaie cu jacuzzi, astfel veți avea parte de o noapte de dragoste plină de senzații tari.

 
 

Dacă sunteți ambii nonconformiști din fire, sunteți mereu în goana după senzații tari și nu vă este frică să experimentați, atuci puteți să petreceți prima noapte conjugală într-un mod absolut deosebit. Dacă vă căsătoriți vara puteți să petreceți prima noapte de dragoste la natură, pe malul unul lac sau și mai bine - pe malul mării dacă vă puteți permite. Răcoarea nopții de vară o să vă apropie iar un rug bine încins o să dubleze atmosfera romantică creată de obișnuitele lumânări. Iar o nopate de amor petrecută în aer liber nu o s-o uitați niciodată.

 
 

O noapte de dragoste incendiară vă este garantată dacă alegeți să o petreceți într-o saună. Astfel veți avea posibilitatea să vă relaxați după o zi mult prea extenuantă, iar partida de amor într-un astfel de loc va fi una cu adevărat fierbinte.

 
 

Voi alegeți modul și locul potrivit pentru prima noapte conjugală, important este ca aceasta să vă rămână în memorie și să vă mențină sentimentele vii pentru toată viața.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!