Noutăți

Accesorii Nuntă 10-01-2020 1717

Pălăria – accesoriul chic în ținuta miresei

Pălăria – accesoriul chic în ținuta miresei

Pălăria este un accesoriu chic, care în ultimul timp câștigă tot mai multă popularitate și care a început să fie îndrăgit de către viitoarele mirese. Dacă alegi să porți pălărie în ziua nunții, cu siguranță vei oferi un plus de stil și rafinament ținutei sale. Este necesar să știi cum alegi corect acest articol vestimentar.

...

Țineți cont de forma feței

O pălărie aleasă corect îți poate pune în valoare trăsăturile feței, ba chiar să îți ascundă caracteristicile pe care nu le dorești vizibile. Dacă ai o formă rotundă a feței, evită să porți pălării cu coroană rotundă și alege ceva unghiular, precum accesoriile cu boruri largi. În cazul în care ai o față mai mică, cu caracteristici delicate, optează pentru un model cu margini mici. Asta îți va scoate trăsăturile în evidență. Trăsăturile unei forme pătrate ale feței pot fi îmblânzite de un accesoriu cu model asimetric, iar dacă ai chipul mai alungit, evită pălăriile înalte, mai degrabă îndrăznește să porți unele cu accente dramatice, precum penele. Astfel, vei distrage atenția de la mărimea feței.

...   ...

...   ...

Culoarea

Un alt aspect important asupra căruia specialiștii atrag atenția este culoarea pălăriei pe care alegem să o purtăm, asta deoarece nuanța aleasă se va reflecta și asupra chipului. În acest caz, un ten luminos este întotdeauna pus în valoare mai bine de culori neutre, pale, precum bej sau lila. Femeilor cu pielea deschisă la culoare le este recomandat să evite culorile precum verde aprins, pentru că efectul pe care îl va avea această nuanță asupra tenului este unul palid și nu prea plăcut. Dacă vine vorba despre cele mai potrivite nuanțe ale accesoriilor de cap, acestea sunt, cu siguranță alese în conformitate cu culoarea rochiei de mireasă, a ținutei din ziua nunții voastre. Cele mai iubite culori de către mirese sunt cele clasice - alb, negru, ivory, roz pudrat.

...  ...

...  ...

Alege coafura potrivită

Practic în toate cazurile, coafura se alege în funcție de modelul de pălărie pentru care optați. Nu ezitați să discutați acest aspect cu coaforul. Dacă aveți părul scurt, puteți opta pentru niște bucle lejere. Dacă aveţi părul lung, preferabil ar fi să îl prindeţi într-un coc „relaxat", deși părul lăsat pe spate va arăta și el bine, doar că vă poate crea anumite incomodități. Părul rebel arată chic dacă este strâns într-o cosiță sau dacă ești adepta unui stil mai nonconformist îl poți lăsa și pe spate, iar pălăria va fi detaliul care va da o notă de feminitate întregului look.

...  ...

...  ...

Dacă optezi pentru o pălărie în ziua nunții, poți alege una pe care ulterior să o porți și la alte ocazii, astfel încât în sezonul ce vine acest accesoriu va fi un must-have în garderoba unei fashioniste.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!