Noutăți

Cuplu și sex 07-11-2018 780

O tânără a fost cerută în căsătorie, dar nu avea manichiura făcută și a... împrumutat mâna pentru o fotografie!

O tânără a fost cerută în căsătorie, dar nu avea manichiura făcută și a... împrumutat mâna pentru o fotografie!
Australianul Jose Borie a decis să-i facă iubitei sale, Diana Le, cerere de căsătorie. Pentru a păstra totul în secret și pentru a nu provoca suspiciuni, José a rugat-o pe Diana să-l ajute să organizeze o petrecere pentru aniversarea (falsă) a părinților lui.

În timpul celebrării, Jose s-a pus brusc pe un genunchi în fața Dianei și a cerut-o în căsătorie. Diana a acceptat cererea lui Jose, dar cuplul s-a ciocnit de o problemă neașteptată.

Diana lucrează în calitate de asistentă medicală la Melbourne și nu are timp pentru a-și face manichiura. Tânăra voia să facă o fotografie cu inelul și să imortalizeze acest moment de neuitat având unghiile îngrijite. Atunci Jenna, verișoara Dianei, i-a venit în ajutor: ea și-a pus un inel pe degetul ei, iar mâna ei a fost folosită pe post de „dublor”. Cuplul a fost fotografiat în modul în care să nu fie vizibil faptul că a fost mâna altcuiva în cadru.

Ulterior, Jenna a relatat această poveste pe Twitter. Pe pagina personală, tânăra a pus fotografiile, care arată că pentru imaginea perfectă, a fost nevoită și ea să se pună în genunchi, scrie diez.md.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!