Noutăți

Curiozități 15-08-2019 393

O mireasă a decis să nu-și mai dea jos rochia de mireasă! Oare cât va rezista?

O mireasă a decis să nu-și mai dea jos rochia de mireasă! Oare cât va rezista?

...

Dawn Winfield-Hunt, o mireasă din orașul insular Ryde, s-a măritat la începutul lunii august, iar de atunci, nu s-a mai despărțit deloc de rochia de mireasă.

Planul ei e să poarte ținuta de la nuntă în fiecare zi din următorul an.

Pentru a-și face cunoscut „pariul” în intreaga lume, Dawn a creat și o pagină de Facebook specială, denumiă „Durata de viață a unei rochii de mireasă”. 

„Deci, la data de 3 august am ajutat-o să fie frumoasă, dar n-am vrut să mă opresc aici. în următoarele zile am convins-o să mă poarte din nou și din nou. Aceasta e povestea reală a unei rochii de mireasă. Sper să vă placă”, a fost mesajul de întampinare de pe rețeaua de socializare.

...

...

„În ziua de după nunta mi-am chemat prietenii la un grătar și am gătit îmbrăcată în rochie. Ziua următoare am făcut paddleboarding și, de asemenea, am purtat rochia la Tesco”, le-a declarat Dawn jurnaliștilor englezi care au devenit interesați de subiect.

...

În alte fotografii de pe Facebook, se poate vedea cum ambițioasa mireasă dă cu aspiratorul, pune rufele la uscat și se distrează la un concert cu rochia pe ea.

...

...

...

...

...

sursa: perfecte.md

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!