Noutăți

Curiozități 26-03-2019 373

O mireasă a aflat că e grav bolnavă înainte de nuntă, dar a luat o decizie INEDITĂ!

O mireasă a aflat că e grav bolnavă înainte de nuntă, dar a luat o decizie INEDITĂ!

Charlotte Drake, 34 de ani, din Oxfordshire, Marea Britanie, a visat dintotdeauna să ajungă în fața altarului alături de bărbatul iubit și să devină mamă. Tânăra aștepta cu nerăbdare ziua nunții, dar cu o săptămână înainte a primit o veste cumplită.

Aceasta a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la sân, dar nu a spus nimănui despre rezultatele analizelor, conform unica.ro. Tânăra avea un chist la sân, iar rezultatele analizelor, care au venit cu o săptămână înainte de nuntă, au dezvăluit faptul că este de tip malign.

Când am fost la spital pentru a primi rezultatele analizelor, mă uitam pe internet și mă gândeam ce culoare să fie rochia pentru luna de miere. O oră mai târziu am aflat că am cancer. Am pus totul în perspectivă şi nu mi-a venit să cred că îmi făcusem griji pentru rochie!” a povestit Charlotte.

...

Pentru că nu și-a dorit ca ziua mult visată să se transforme într-o înmormântare, iar lumea să o compătimească în loc să se bucure de eveniment, britanica a hotărât să dea vestea tristă apropiaților după nuntă. Doar părinții și logodnicul ei, Luke Drake, au știut ce se petrece cu adevărat. Planurile tinerei s-au schimbat și, în loc să se ocupe de ultimele pregătiri pentru nuntă, așa cum ar face o mireasă obișnuită, ea s-a apucat să caute clinici la care să poată merge pentru a urma un tratament adecvat bolii ei. După ce a aflat că este bolnavă, i-a propus iubitului ei să anuleze nunta, dar acesta a decis să îi fie alături orice s-ar întâmpla. 

...

La trei zile după nuntă, Charlotte a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar după o săptămâna a mai urmat o operație. După mai multe luni de chimioterapie și radioterapie, tânăra a reușit să învingă cancerul. De asemenea, visul de a deveni mamă s-a împlinit și el, după ce a adus pe lume un băiețel.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!