Noutăți

Curiozități 27-03-2019 583

Nunta în stil „Game of Thrones” a unui cuplu american! Toate detaliile par rupte din celebrul serial

Nunta în stil „Game of Thrones” a unui cuplu american! Toate detaliile par rupte din celebrul serial
 Americanca Sonia Melendez e o mare fană a serialului „Game of Thrones”, dar și o fotografă talentată. De aceea, ea a decis să-și unească aceste două pasiuni la propria ei nuntă și să creeze o sărbătoare în stilul celebrului serial de la HBO. 
 
Ea și iubitul ea au găsit și un castel extraordinar, rupt din basme, pentru ședința lor foto: locul se află în Belville, Texas, și se numește Newman's Castle, scrie popsugar.com.
 
...

„Am observat că multe detalii ale nunților moderne vin din tot ce e la modă la moment - buchetele de flori, croiala rochiilor, cosițele în păr” a spus Sonia. „De aceea, fiind fani „Game of Thrones”, am vrut să avem o nuntă inspirată din ceea ce ne place cu adevărat la amândoi. Suntem foarte încântați că ne-a reușit să aducem detaliile din serial la evenimentul nostru!”.

...

...

De la părul lung, blond deschis, inspirat din coafurile lui Daenerys Targaryen, până la tortul de nuntă cu „ouă de dragoni”, nunta cuplului a fost plină de referințe din Game of Thrones, al cărui ultim sezon va apărea în vara 2019. 

...

... ...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!