Noutăți

Mireasă 15-01-2019 783

Nu ai dormit în noaptea dinaintea nunții? 5 metode care te aduc în formă

Nu ai dormit în noaptea dinaintea nunții? 5 metode care te aduc în formă
Noaptea dinaintea nunții e una din cele mai pline de emoții din viață, iar uneori grijile te lasă fără somn toată noaptea. Uite ce să faci dimineața ca să nu adormi din picioare și să nu te simți obosită toată ziua, dacă ai avut insomnie: 

... 1. Fă un duș contrastant 

Nimic nu te tonifiază așa cum o face dușul contrastant. Începe cu un pic de apă caldă, la o temperatură acceptabilă, apoi răcește-o treptat, ca apoi să revii la apa caldă - repetă asta de câteva ori. 

... 2. Fă-ți un masaj 

Masează-ți vârfurile degetelor, freacă-ți urechile (ușor, nu ca să le înroșești), masează-ți tâmplele. Puteți să vă faceți un masaj lejer reciproc, care să vă binedispună. 

... 3. Bea un pahar de apă pe stomacul gol 

Apa trebuie să fie de temperatura camerei sau chiar călduță, ca să-ți trezească stomacul și pofta de mâncare. După asta poți să bei un suc fresh din citrice, care e și el tonifiant. Nu-ți recomandăm să consumi energetice, pentru că ar putea să ți se facă rău, să ai tahicardie sau probleme cu respirația, mai ales că ziua ta va fi și așa plină de emoții. 

...

... 4. Fă un pic de mișcare

Un pic de efort fizic e ceea ce-ți trebuie, dacă vrei să te simți bine de dimineață. Fă un pic de alergare, gimnastică sau yoga - 10-15 sunt suficiente. E bine să faci toate astea la aer curat sau într-o încăpere cu ferestre deschise. 

... 5. Fă ceva care-ți face plăcere

Dacă nu ai dormit suficient, o să-ți fie greu să te bucuri cu adevărat de emoțiile pozitive din timpul nunții. De aceea, orice ocupație plăcută te va ajuta să te încarci pozitiv. Ascultă o piesă preferată, mănâncă ceva gustos, bea o cafea aromată sau un ceai plăcut. 

Mai există o ocupație plăcută - sexul. De aceea, dacă aveți destul timp, alegeți această metodă plăcută și relaxantă de a vă umple de energie. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!