Noutăți

Cuplu și sex 19-09-2013 1161

Mireasă însărcinată - ce trebuie să faci?

Mireasă însărcinată - ce trebuie să faci?

Pe tot parcursul vieții sale, femeia se află  în diferite situații, fie că este vorba despre cazuri banale sau rentabile, cert este că uneori femeia se poate confrunta și cu situații delicate.

Secolul XX a venit ca o avalanșă de schimbări peste populație,  nu doar cu cele  două războaie mondiale și cu un progres tehnologic vădit. Secolul XX a adus cu sine schimbări esențiale în mentalitatea și comportamentul oamenilor. De exemplu au fost scoase de pe capul frumoaselor domnișoare  pălăriile absurde, fustele lungi până în pământ au fost scurtate.

Schimbarea gândirii asupra unor lucruri importante a dus spre aceea că în prezent este ceva normal să vezi o femeie însărcinată care să poarte o rochie de mireasă. Acum avem posibilitatea să mergem pe străzile orașului și să vedem miresele cu burtică care sunt în culmea fericirii că au conceput o nouă viață. Acestea se simt mândre de burtica pe care o poartă, fără ca să o ascundă acestea își oficializează relația, care puțin a întârziat.

 mireasa insarcinata

Așadar, sunteți însărcinată- ce trebuie să faci?

În prezent întâlnim mai multe perechi care fie că se întâlnesc deja de mai mult timp sau locuiesc împreună, cert este amână unul din cele mai importante evenimente din viața lor. Cauzele pot fi multe: fie că nu au bani suficienți, fie că nu au făcut reparație în apartament, fie că mireasa nu va merge în fața preotului fără ca să dea jos 5 kg.  Dar aici apare în uterul mamei cel care va schimba prioritățile părinților. Două liniuțe roșii sunt deja marcate pe testul de sarcină.

Acum perechea are două căi, ori așteaptă nașterea copilului, ca și renumiții actori Tom Cruise și Katie Holmes, astfel  veți  organiza o sărbătoare pe timpul zilei unde va participa și odorașul vostru. O altă opțiune este ca înainte să naști să vă oficializați relația la Oficiul Stării Civile.  Multe perechi optează pentru a doua variantă pentru că vor ca copilul lor să se nască în familia deja formată.

Dacă v-ați hotărât să vă sărbătoriți nunta

Aici optăm pentru două variante fie vă  înscrieți la Oficiul Stării Civile și veți organiza o sărbătoare modestă în cercul familei. Sau dacă doriți să vă puneți în plan toate visurile roz pe care le-ați avut din copilărie nu aveți decât să organizați o ceremonie excepțională.

Dacă v-ați hotărât să organizați o ceremonie splendid nu uitați că sarcina pretinde anumite îngrijiri special, aceasta este împărțită în trei etape.

În prima etapă a trimestrului burtica practic nu se vede, iar dumneavoastră vă veți putea permite orice model de rochie, fără un corset prea strâns. Nu veți obosi atât de repede, dar există riscul de intoxicare. Dacă corpul dumneavoastră reacționează la astfel de simptome, ar fi mai bine să evitați să faceți nunta în această perioadă, așteptați să treacă.

În cea de a doua etapă a trimestrului intoxicația trece, iar burtica nu este atât de mare. La această etapă va fi potrivită o rochiță mai mare, care să fie accentuată sub sâni

În etapa a treia a trimestrului deja burtica se evidențiază binișor, iar la picioare pot apărea umflăturiîn același timp organismul repede obosește. Pentru această perioadă vor fi potrivite rochiile speciale pentru femeile însărcinate, de asemenea vor fi potrivite rochiile în stil empire cu o talie ridicată. Dacă picioarele sunt umflate te vor ajuta ciorapii pentru compres.

Indifirent la ce etapă te afli atunci când ești însărcinată trebuie să ții cont de următoarele sfaturi:

-Mireselor, dar în special celor însărcinate, sunt caracteristice schimbările de dispoziție, de aceea este important să nu încărcați programul ceremoniei.

-Femeile însărcinate reacționează foarte dur la gust și miros, este important ca din timp să pregătiți meniul pentru sărbătoare și de asemenea, ornamentele florale, evitați tot ceea ce vă irită. Rugați oaspeții să se rețină de la fumat.

-În această perioadă nu este recomandat ca să beți băuturi alcoolice, astfel ar fi bine să aveți o rezervă de limonadă, șampanie pentru copii sau suc de mere.

-Din timp căutați-vă încălțăminte. Cei mai comozi pantofi vor fi cei purtați pentru că deja sunt largi și dați după picior. Optați pentru un toc micuț sau o platformă.

-Rochia miresei se află în centrul atenției la fiecare nuntă. Cel mai potrivit vor fi rochiile cu talia ridicată în stilul empire. Pentru ca să puneți în evidență frumusețea vă vin în ajutor sânii care la acel moment sunt măriți și astfel puteți opta pentru o tăietură mai atâncă al decolteului, astfel burtica nu va fi luată în seamă. Evitați să folosiți accesoriile în exces, pentru că acestea nu fac altceva decât să vă rotungească, iar silueta va fi accentuată.  Cele mai modeste, dar în același timp finuțe bijuterii vor sublinia gingășia unei femei însărcinate.

-De asemenea vă puteți juca cu nuanța rochiei. Culoarea bej, roz, auriu sau nuanța de fildeș vă vor permite să nu arătați banală în rochia de mireasă de culoare albă. De asemenea, puteți să nu purtați voalul, vă puteți rezuma la un voal micuț prins de o pălărioară.

Este important ca atunci când stabiliți data nunții să țineți cont de cum vă simțiți. Dacă puterile și sănătatea vă permit, puteți să dansați toată seara pe tocuri subțiri, ca mai apoi să puteți să-l aduceți acasă și pe soțul amețit de licoarea fericirii.

Așadar alegeți acea opțiune care se potrivește cu starea de spirit a dumneavoastră, țineți minte că bijuteria fiecărei nunți este privirea plină de farmec și fericire.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!