Noutăți

Rochii de Mireasă 13-12-2019 2669

Mireasă în toi de iarnă: Ținute calde și stilate

Mireasă în toi de iarnă: Ținute calde și stilate

În ultimul timp designerii  propun o varietate de piese suplimentare rochiei de mireasă, care fac miresele să se simtă bine, stilat și cu siguranță ca să nu înghețe în timpul fotosesiunilor pe timp de iarnă. Blănițele naturale, eco, bolerourile sau sacourile fancy sunt câteva dintre opțiunile, care te fac să te simți bine și cald, dacă ești mireasă într-o zi de iarnă.

...

Sacou

Poți opta pentru un sacou, care nu îți acoperă talia în cazul în care rochia este una simplă și nu trebuie să se vadă neapărat partea de sus. Dacă ai ales o rochie de tip prințesă sau una dreaptă până în pământ, atunci un sacou din textură fină este potrivit. Ține cont de culoarea acestuia, care e necesar să fie în echilibru cu tonul rochiei. Poți alege ivory, pink nude sau albastru deschis.

...

...

Bolero

Boleroul este perfect pentru rochiile romantice, care sunt efectuate din țesături fine și care nu trebuie încarcate cu detalii în plus. Alege unul croșetat sau împletit, care să aibă o textură fină. Una dintre tendințe este boleroul care se leagă la talie sau la spate, astfel accentuând silueta. Nu alege un bolero, dacă rochia are deja mâneci, pentru ca ținuta să nu fie prea încărcată.

 

...

...

...

Blănița eco

Blănița eco sau artificială a fost unul din must-have-urile sezonul trecut și în sezonul viitor continuă să fie adorată de către mirese. Dacă ești mai îndrăzneață din fire, iar rochia nu este una de tip clasic, atunci blana este alegerea perfectă. Atunci când alegi acest articol vestimentar trebuie să ai în vedere și coafura. În cazul în care blănița e supradimensională nu opta pentru o coafură cu prea mult volum.

...

...

Poți alege ceva la show-room-urile din capitală, cum ar fi: salonul ”Casa Miresei Lavinia”, salonul "Scarlet", salonul “BARCELONA”, salonul ”Alina Druta Bridal”. Ai grijă de tine, ca în ziua nunții tale să îți fie cald și bine.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!