Noutăți

Curiozități 07-03-2019 1799

Mesaje și felicitări de 8 Martie: cele mai frumoase cuvinte pe care le poți adresa

Mesaje și felicitări de 8 Martie: cele mai frumoase cuvinte pe care le poți adresa

Orice femeie merită o atenție de 8 martie, fie că e vorba de partenerul de viață, de copii sau de cei dragi. Îți prezentăm o serie de mesaje și cuvinte de felicitare de 8 Martie pentru toate femeile din viața ta:

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru mame:

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna… întotdeauna mama mea!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI! Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Mulți Ani!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mamă!”

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru soție

„Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare și de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Azi uită cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii.”

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru sora ta

„La mulți ani, dragă sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta, să fii sănătoasă și fericită alături de familia ta. Ai grijă de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULȚI ANI!”

„Sora mea, de ziua ta voiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!”

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru iubită  

„Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru colege

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

... Mesaje și urări de 8 Martie pentru profesoară

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Doamna profesoară, sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră.”

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!