Noutăți

Ghidul Miresei 10-12-2019 2808

Manichiura de nuntă. Tendințe pentru 2020

Manichiura de nuntă. Tendințe pentru 2020

Fără îndoială îți dorești ca în ziua nunții tale să fie totul impecabil. Manichiura în acest caz reprezintă un detaliu mic, dar important. Pentru ce stil optezi: clasic, french sau unul neconvețional? Noi venim în ajutor cu o serie de idei, poate te inspiră și alegi ceva drăguț, care s-ar potrivi cu ținuta ta.

... ...

French alb

Una dintre cele mai bune alegeri pentru orice mireasă este considerată manichiura French alb – dungi de diferite lățimi pe partea expusă a unghiilor, combinat cu un neutru sau roz și acoperit cu un top coat strălucitor. Pe această bază, este posibil de plasat strasuri, mărgele sau elemente acrilice. Acest tip de manichiură este perfect pentru o rochie de tip prințesă sau una în stil clasic.

... ...

... ...

Dantela- un mare hit

Frumos, romantic și foarte delicat - dantela a devenit un mare hit printre materialele pentru unghii în ultimele sezoane, mai ales când vorbim despre manichiura de nuntă. Dantela combinată cu flori, volane sau fâșii argintii, va conferi un plus de senzualitate și rafinament întregii tale apariții. Acest tip de manichiură este considerat a fi potrivit pentru o rochie în stil moho-boho, clasic sau de ce nu vintage.

... ...

... 

Vintage

Stilu retro este tot mai popular în ultima perioadă de timp. Culorile pentru acest tip de manichiură, care sunt în vogă sunt: alb, ivory, pink nude. Forma unghiilor în acest caz este aleasă la discreția ta, ceea ce contează este textura care se aplică.Desenele elegante, care ne amintesc de picturi, pietrele de culori granit și smarald sau paietele sunt câteva dintre materialele utilizate pentru efectuarea acestui tip de manichiură.

... ...

... ...

Tu ai ales deja? Dacă da, atunci poți face o programare la zânele de la salonul "Glow" Beauty & SPA sau "Dessange". Nu uita că în ziua nunții tale fiecare detaliu e important.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!