Noutăți

Ghidul Miresei 06-02-2020 1354

Make-up pentru mirese. Tendințe și must-have-uri

Make-up pentru mirese. Tendințe și must-have-uri

Una dintre tendințele de bază ale make-up-ului pentru viitoarele mirese este simplitatea. Cu cât machiajul este mai simplu, cu atât arată mai bine și este mai rafinat. Stiliștii recomandă evitarea nuanțelor stridente, alegerea tonurilor calde și acordarea unui accent deosebit  fiecărei părți a feței. Să vedem, care sunt must-have-urile pentru acest sezon.

... ...

... ...

Simplitate

Indiferent de tipul de make-up pe care îl alegi ține cont că anume simplitatea este cotată în acest sezon. Nu te complica în alegerea unui machiaj sofisticat. Optează pentru nuanțe cât mai aproape de cele naturale, care să scoată în evidență trăsăturile feței tale. Nuanțele nude de roz, nisip și auriu sunt perfecte.

... ...

... ...

No make-up make-up trend

Nu este o greșeală. Anume așa  sună noul trend în materie de make-up, care presupune efectuarea unui make-up aproape invizibil, cât mai aproape de imaginea naturală a feței. Dacă optezi pentru acest tip de make-up cu siguranță vei rămâne surprinsă de rezultat. Accentuarea ochilor sau a buzelor, iarăși prin intermediul nuanțelor nude, are un efect cu totul deosebit.

... ...

... ...

Strobing-ul

Spre deosebire de machiajul mat, atunci când orice strălucire a pielii este exclusă, acest tip de make-up este creat  astfel încât pielea să „strălucească”. Pentru un astfel de machiaj este foarte important ca pielea să fie pregătită în prealabil - curățată și hidratată corespunzător. Acest tip de machiaj avantajează practic fiecare domnișoară, el conturând acele trăsături ale feței care se dorește să fie accentuate – fie că e vorba de pomeți sau linia gâtului.

... ...

... ...

Buzele roșii

Cât de banal nu ar suna, buzele roșii sunt în vogă și în acest sezon. Dacă dorești să pui accentul anume pe buze, atunci este opțiunea perfectă pentru tine. Cu toate acestea, nu uita de trend-ul acestui sezon – simplitatea. Nu opta pentru un make-up prea încărcat. Accentul în cazul dat revine buzelor roșii, respectiv alege corespunzător fardul pentru ochi și fondul de ten.

... ...

... ...

Dacă ai decis deja, atunci poți face programarea la zânele de la „Glow Beauty and Spa ”, „Spa by Berds” sau „Dessange”.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!