Noutăți

Ghidul Miresei 11-01-2018 8555

„La ce oră să mă înscriu la makeup și coafură?” Sfaturi de la fotograful de nuntă Natalia Bostan

„La ce oră să mă înscriu la makeup și coafură?” Sfaturi de la fotograful de nuntă Natalia Bostan

Natalia Bostan este o fotografă cunoscută în Republica Moldova pentru pozele de portret pe care le face, dar mai ales pentru cele de nuntă. Ea a împărtășit pe canalul ei de Telegram câteva sfaturi pentru mirese despre cum să-și planifice ziua nunții, toate pe baza experienții ei 10 ani.

Natalia spune:

„95% din miresele cu care urmează să lucrez nu știu cum să gestioneze corect timpul în ziua nunții. E normal, ele nu fac nunți de câteva ori pe an ca să știe atâtea detalii câte știu eu.

Vreau pe scurt să descriu cum să faci planul de evenimente pentru ziua nunții, chiar dacă mai este jumătate de an până la event.

Cel mai des aud întrebarea: „La ce oră să mă înscriu la makeup+coafură?”. Cel mai simplu e să începi să numeri evenimentele de la sfârșit:

  • Dacă oaspeții vin la 18:00 la sală, mirii trebuie să fie pe loc și liberi la 17:30.
  • Pentru ca mirii să fie la sală deja la 17:30, sesiunea foto trebuie să se termine la 17:00 (+30min pentru drum).
  • Sesiunea foto durează 30-60 minute, înseamnă că începe la 16:00. La 15:30 mireasa și mirele trebuie să fie gata să iasă spre shooting.
  • De la 14:30-15:00 poate să înceapă un mic shooting de îmbrăcare/pregătire a mirilor. Deci, mireasa trebuie să fie pe loc (unde va avea avea loc sesiunea foto cu pregătirile) la 14:00, deja machiată și coafată.
  • Makeup+coafura durează aproximativ 2-3 ore, deci trebuie să le începeți la 11:00.

La 11:00, nu la 5:00 dimineața. Aveți grijă de sărmanii stiliști, nu îi treziți la 5:00”, ne sfătuiește Natalia.

Natalia Bostan este adepta luminii naturale și a emoțiilor spontane pentru fotografiile ei, iar mai jos vedeți câteva lucrări de-ale sale.

...

...

Foto: Natalia Bostan Photography

Urmăriți-o pe Natalia pe Telegram pentru mai multe sfaturi practice pentru ziua cea mare, iar portofoliul ei îl găsiți pe blogul personal la nataliabostan.com.

Marry.md îți urează pregătiri fără prea multe bătăi de cap! Aici veți găsi toți furnizorii de servicii de care aveți nevoie, cât și multe sfaturi și inspirație!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!