Blog

Organizare Nuntă 11-06-2019 10252

Îți planifici nunta pentru 2019? Alege unul dintre cei mai buni 10 DJ care îi va ridica pe toți de pe scaune

Îți planifici nunta pentru 2019? Alege unul dintre cei mai buni 10 DJ care îi va ridica pe toți de pe scaune

Știi că nunta a fost reușită atunci când toată lumea dansează până îi dor picioarele și totuși continuă să sară în sus, pentru că atmosfera pur și simplu nu îi lasă să stea pe scaune. Acesta este meritul unui DJ bun și profesionist, unul pe care îl cauți și tu.

Din seria “Ghidul organizării nunții”, vă propunem astăzi o listă de DJ care sunt recunoscuți în breasla lor ca fiind cei mai buni.

Flavy DeeJay

Cu o personalitate efervescentă, Flaviu Sandu este cunoscut pe scenă ca Flavy DeeJay și pe lângă DJ mai este și prezentator. Din 2007 lucrează ca DJ la postul de radio Kiss FM și a trecut chiar și pe terenul de producere de muzică. 2 din piesele produse de el au fost premiate la concursul “Șlagărul Anului” în 2011 și 2015. Până în martie 2018 puteți beneficia de o reducere de 20% la serviciile sale de moderare și DJ.

Booking: flaviu@kissfm.md

 ...

DJ Sunny Fish

Genul de muzică abordat de DJ Sunny Fish este muzică electronică și s-ar încadra în partea de final a nunții, când cei tineri încă sunt în picioare, iar ceilalți invitați își vor aminti de tinerețe. Și-a început activitatea de DJ încă din anul 2002, iar în 2015 eforturile i-au fost recunoscute și s-a aflat printre câștigătorii unui concurs de DJ la nivel european “Ultra Europe 2015 DJ Contest”. Are multă experiență acumulată în cluburi și restaurant, dar și la nenumărate nunți.

Booking: +373 786 00 000 // + 373 687 00 001 // djsunnyfish.com

...

DJ August Ray

Un DJ ce abordează un stil mai modern. Deși a intrat în breasla DJ-ilor deabia din 2011, este deja recunoscut și apreciat de către colegii săi și de către public pentru calitatea mixurilor și flexibilitatea cu care se adaptează la dorințele petrecăreților. Colaborează cu numeroși artiști, moderatori și animatori, așa că aveți de la cine să cereți sfaturi.

Booking: +373 696 80 567

... 

DJ Andee

Adrian Vlad este un alt DJ pe care îl recomandăm pentru a-ți asigura atmosfera festivă la petrecerea ta. A fost DJ de radio și la diverse cluburi din capitală ca Studio și City, iar în prezent este parte a echipei dj.md de DJ și moderare pentru diverse evenimente, inclusiv nunți.

Recomandările clienților sună bine: „Alex si Andee sunt demni de toată încrederea și laudele, căci au știut să facă atmosfera pe care o așteptau oaspeții. Au știut să simtă publicul și să aleagă anume acele melodii care i-au ridicat pe toți în picioare”, spune o clientă mulțumită.

Booking:  musicvector@gmail.com // facebook.com/adrian.vlad

 ...

DJ Tor

DJ Tor alias Radu Țăruș este directorul și parte a echipei Nova Event, care asigură organizarea evenimentelor de la început până la sfârșit, cu sonorizare, lumini, interpreți și DJ desigur. Puteți să vă convingeți de atmosfera incendiară organizată de DJ Tor din video-urile de pe pagina sa de facebook.

Booking: +373 683 72 334 // radu.tarus@gmail.com

... 

DJ Bond

DJ Bond (aka Serghei Bondari) poate acoperi cele mai diverse stiluri, de la muzica anilor 70 până la cele mai populare hit-uri și are și el o expriență mare în spate. Pe lângă serviciile de DJ, el dispune și de echipament de sunet și lumini. La încheierea unui contract, se achită 25% din sumă în avans.

Booking: +373 782 30 000 // djbond555@gmail.com

... 

DJ Jarcov

Pentru conveniența clientului, și DJ Jarcov oferă servicii de sonorizare și lumini, adițional la mixaj de DJ, pentru care este cunoscut în breasla organizatorilor de evenimente. Împreună cu echipa sa garantează servicii de înaltă calitate, echipament modern și cei mai buni specialiști. Ca DJ se recomandă a fi foarte atent cu dorințele clienților și responsabil. Pe site-ul acestuia puteți audia câteva mix-uri de-ale sale, pentru a-i cunoaște stilul și abilitățile.

Booking: + 373 680 71 482 // jarcovmoroz@mail.ru // jarcov.md

...

DJ Oops

DJ Oops a crescut împreună cu pasiunea lui pentru muzică și are experiență de lucru de mai mult de 11 ani la petreceri corporative, nunți, cumătrii și alte evenimente. Prețul serviciilor sale începe de la 100 €, conform site-ului artist.md.

Booking: sunați la + 373 607 64 000 și folosind ID-ul 132, anunțați data și numărul de ore pentru care vreți să faceți rezervarea.

... 

DJ Slave

DJ Slave alias Veaceslav Hodorogia poate simți bine atmosfera și starea de spirit de la petrecerea ta și va potrivi muzica astfel încât toți invitații, indiferent de vârstă și preferințe muzicale, să nu-și dorească să se oprească din dans. El este solicitat la diverse petreceri corporative și nunți și are în colecție toate melodiile fără de care o nuntă pur și simplu nu are loc.

Booking: facebook/veaceslav.hodorogia

... 

DJ Coppito

În spate la DJ Coppito se află o echipă întreagă care, pe lângă servicii de DJ, oferă un pachet de servicii mai amplu ce cuprinde moderare, muzică instrumentală la saxofon, interpretare live, light show și decor. Ce ține de DJ pentru nunta ta, muzica va fi selectată cu bun gust și playlist-ul lui DJ Coppito se actualizează în permanență. Poți solicita toate stilurile de muzică dorite, printre care se remarcă muzica de estradă, populară, retro, disco, pop, jazz, rap, rock și altele.

Booking: +373 680 68 940 // +373 689 20 879 // coppito.md

... 

DJ Sergiu Bulgar

Sergiu Bulgar este omul din spatele proiectului Nunta Show și are multe talente. Pe lângă munca de DJ și moderator pe care o face cu multă pasiune, mai este și expert în echipament de lumini și sonorizare, de care dispune conform ultimelor tehnologii. Ca DJ, Sergiu se dedică formării unui program muzical divers și modern, dar mai ales personalizat și diferit de ce este pe piață, totul doar pentru satisfacția clientului. Îi place să facă atmosferă prin interacțiune cu publicul, așa cum ne-a spus în interviul realizat cu echipa Marry.md.

Booking: +373 797 11 711

...

Alegeți DJ-ul cu grijă, iar Marry.md vă urează o petrecere de neuitat, la care se va dansa până dimineața!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!