Noutăți

Ghidul Miresei 13-03-2020 849

Invitațiile electronice – o cale rapidă și modernă

Invitațiile electronice – o cale rapidă și modernă

În ultima perioadă de timp invitațiile electronice capătă o popularitate din ce în ce mai mare. Dacă ai un număr mare de invitați, care se află în afara țării, dacă dorești să economisești timp , dar și în cazul în care ești adeptul stilului eco-friendly, atunci invitațiile de nuntă online sunt alegerea perfectă.

... ...

Cum funcționează?

Alegi design-ul, conținutul și structura

Ai la dispoziție o gamă variată de modele de invitații pentru a o alege pe cea care ți se potrivește. Poți personaliza invitația și poți reveni oricând pentru modificări suplimentare.

...

Alegi modul de distribuire a invitaților

După ce invitația este pregătită, poți să alegi ca invitația să conțină un link unic pe care să îl trimiți la toții invitații, sau un link individual pentru fiecare invitat din lista ta.

...

Trimiți invitația

Când totul este gata, poți începe distribuirea pe Facebook, Instagram,Email sau direct cu link. Invitațiile în cele mai multe cazuri au o adresă web unică și sunt  individuale pentru fiecare invitat.

... ...

Ai posibilitatea de a primi confirmările

După ce ai trimis invitațiile vei primi confirmările pe email și vei putea urmări statistici cu activitatea invitației (vizualizări, confirmări, refuzuri).

...

Avantajele unei invitații online:

  • Câștigi timp. De ce să te plimbi prin oraș sau să cauți firme ce printează invitații când poți să faci asta de acasă cu câteva click-uri?

... ...

  • Ai confirmări imediate. De multe ori se întâmplă să îți suni invitații pentru a confirma. Evită acest efort și concentrează-te pe ce este cu adevărat important.
    Unul din avantajele invitațiilor online este că acestea conțin un formular de confirmare și vei vedea imediat cine a văzut invitația și cine a confirmat.
  • Ești eco-friendly. Protejezi mediul înconjurător și eviți printarea pe hârtie.

... ...

  • Îi ai aproape pe toți. Nu contează dacă apropiații tăi sunt în alt oraș sau altă țară, căci le poți transmite invitații, și anume invitații electronice.
  • Opțiunea Maps. Invitațiile online conțin harta locațiilor unde se vor desfășura evenimentele astfel încât găsirea restaurantului sau a bisericii nu va mai fi o povară.
  • Opțiunea Reminder. Odată cu trimiterea invitațiilor pe email, acestea vor avea atașat si o programare în calendar, astfel încât invitații tăi să nu rateze evenimentul.

... ...

Dacă ți s-a părut interesantă această idee, atunci nu ezita să o pui în practică și să optezi anume pentru acest tip de invitație. Suntem siguri că toți oaspeții tăi vor rămâne plăcut surprinși de modul în care i-ai invitat la unul din cele mai frumoase evenimente din viața ta 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!