Noutăți

Cuplu și sex 01-10-2013 1074

Învinge monotonia din viața de cuplu

Învinge monotonia din viața de cuplu

Oricât de puternice nu ar fi sentimentele ce stau la baza unui cuplu, din nefericire tot ce este supus timpului are capacitatea de a se schimba. Iar plictiseala care survine după o perioadă de convețuire este o problemă cu care se confruntă majoritatea cuplurilor. Din fericire problema este una rezolvabilă. Și cu cât mai diverse sunt motivele ce cauzează plictiseala, cu atât mai ingenioase sunt soluțiile de remediere.

Couple Love Sunset Sea

Una dintre cele mai practice soluții de a combate monotonia vieții de cuplu este să vă amintiți că nu sunteți împreună pur și simplu, iar la baza relației vostre există valori comune. Morale sau materiale, oricare nu ar fi natura acestora, redescoperirea lor vă poate aduce diversitate în viața de cuplu. Pasiuni comune, dorințe sau chiar vise, realizarea acestora o să vă aducă nu doar satisfacție personală dar și-o să vă reînvie sentimentele.

Călătoriți împreună. Ar fi ideal dacă activitățile profesionale pe care le îndepliniți v-ar permite să vă organizați vacanțe comune. Însă dacă acest lucru nu este posibil profitați din plin de week-end-uri. O călătorie reușită nu este neapărat una îndepărtată și de lungă durată. Cu siguranță în apropierea spațiului geografic în care locuiți mai există o sumedenie de locuri încă nedescoperite de voi.

Faceți sport împreună. Mergeți la sala de fitness împreună, faceți plimbări regulate cu bicicleta, jucați tenis sau șah. Practicând acest gen de activități primiți sănătate la pachet - fizică și spirituală. Veți fi surprinși să constatați cum sportul poate să vă schimbe viața.

Nu uitați de micile surprize. Este mult prea greșită ideea conform căreia doar soțul trebuie să-i facă cadouri soției, precum este greșită și ideea că doar soția trebuie să spele vesela. Micile surprize joacă un rol foarte important în viața de cuplu. Aceasta nu înseamnă că soția ar trebui să gătească în fiecare zi curcan la cuptor, iar soțul să stea numai sub balcon cântând serenade. Adesea un gest, un cuvânt frumos sau o îmbrățișare la momentul potrivit, o floare, un fular sau o cană - cântăresc mai mult decât cadourile prețioase făcute din simplul sentiment al datoriei.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!