Noutăți

Cuplu și sex 22-09-2015 1041

Un cuplu din Chișinău a renunțat la invitațiile obișnuite de nuntă în favoarea invitației video

Un cuplu din Chișinău a renunțat la invitațiile obișnuite de nuntă în favoarea invitației video

Ideea de a-ți invita oaspeții la nuntă, printr-un mod inedit, și anume prin intermediul unui filmuleț video, este una revoluționară. Dacă dorești să-i impresionezi, atunci aceasta este metoda cea mai potrivită.

Cristina și Nicolae Pavalache au ales să-și impresioneze rudele și prietenii creând o astfel de invitație video. Luând în considerare faptul că mulți dintre ei sunt peste hotare, tinerii au ales anume acest tip de invitație inovativ, pe de o parte, și accesibil pe de altă parte.

DSC_ (295) (Copy)

Tinerii căsătoriți au optat anume pentru invitația video fiindcă au dorit să facă ceva deosebit, „nu ca la toți”, conducându-se de ideea că nunta lor este un eveniment unic și acest lucru trebuie să-l simtă și invitații. Respectiv, fiind invitați în acest mod, oaspeții au fost destul de receptivi și plăcut surprinși, exprimându-și admirația față de gestul mirilor. Ulterior, au ales să fie alături de tineri în ziua nunții lor.

„Pentru a realiza o astfel de invitație, este nevoie de o echipă creativă, care va alege cu grijă locațiile, multă imaginație și dispoziție bună - acest lucru se va simți în film”, ne-a mărturisit Cristina. Potrivit ei este foarte importantă relația ce se stabilește cu echipa de filmare, membrii ei vor avea grijă ca dorințele și mesajele mirilor să fie transmise corect și într-un mod cât mai creativ: „Nu va fi greu, doar înarmați-vă cu multă răbdare și puneți la punct toate detaliile, iar rezultatul va fi îmbucurător”.

Cristina și Nicolae, din start au știut că anume în acest mod doresc să-și surprindă invitații. Celor care doresc să opteze pentru acest gen de invitații, le recomandă să discute și să asculte de echipa de creație, să aleagă din start în ce locuri ar dori să filmeze și să nu le fie frică să experimenteze: „Republica Moldova are atâtea locuri frumoase și pitorești unde pot fi realizate filmulețe interesante fără cheltuieli adiționale. Iar nunta este primul eveniment important din viața unui cuplu și trebuie să utilizăm toate posibilitățile pentru a fi unici. Sunt multe oferte și idei, pentru a distra și surprinde plăcut oaspeții, fie aceasta decorul, dansul mirilor sau invitația originală de nuntă, important este să facem totul din suflet și atunci invitații vor simți acest lucru”.

DSC_ (316) (Copy)

DSC_ (303) (Copy)

DSC_ (93) (Copy)

DSC_ (36) (Copy)

DSC_ (472) (Copy)

DSC_ (480)

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!