Noutăți

Cereri în căsătorie 29-05-2019 2694

Inelul de logodnă în stil vintage? DA!

Inelul de logodnă  în stil vintage? DA!

Nouă, femeilor, ne plac mult bijuteriile, iar inelul de logodnă este, bineînțeles, o piesă de bijuterie foarte importantă. Pe lângă faptul că acesta poartă amintirea acelui moment emoționant al cerereii în căsătorie, acesta trebuie să fie ales și după preferințele viitoarei mirese, ceea ce poate fi un lucru mai dificil.

Pe lângă modelele care sunt foarte populare astăzi - modelele de tip solitaires, cele cu două pietre sau design hexagon, inelele de tip vintage ocupă un loc aparte și rămân să fie foarte preferate de femei.

Acestea ies în evidență cu pietre precum rubinul, smaraldul sau safirul și cu siguranță devin o piesă de bijuterie foarte specială. 

Lumea inelelelor vintage este și ea foarte largă. Vedeți mai jos doar câteva dintre modelele care vă vor tăia respirația în acel moment important.

Inel cu piatră de smarald, în stil Art Deco 

Deși este o piatră mai fragilă, femeile aleg tot mai des acest model pentru unicitatea lui. Jackie Kennedy se numără printre femeile cu un asemena inel de logodnă. 

...

Inel în stilul secolului XIX, stil rusesc 

Acest model de inel poate părea mai modern. Celebrități precum Lady Gaga sau Katy Perry au fost cerute în căsătorie cu acest tip de inele. La fel și Kate Middleton, care poartă faimosul inel al Prințesei Diana.

...

Inel cu piatră în stil acvamarin, mojloc de secol

Un astfel de inel a fost purtat de către Meghan Markle în ziua nunții sale cu Prințul Harry. Acela nu a fost inelul ei de logodnă, însă a atras o mare atenție și a inspirat multe viitoare mirese să aleagă anume această piatră.

...

Inel în stil franțuzesc, anii  1920 

Acesta este un model destul de popular - clasicul model solitaire, care fură înimile femeilor încă de la sfârșitul secolului XIX (anii 1880). Diferența între modelele contemporane și cele vintage se acunde în micile detalii și în felul cum este tăiat diamantul - cele conteporane au o tăietură mai fină și un aspect mai neted și lustruit al pietrei. ...

Inel în stil Edwardian Cluster (inspirat din perioada regelui Eduard al VII-lea al Marii Britanii)

Acest model este compus din mai multe pietre mici, fin tăiate, și este special prin designul și aranjarea acestora. Tot acesta este și detaliul care-l face să fie mult mai ieftin, comparativ cu cele de mai sus.

...

Imagini: 1stdibs

Să găsești un astfel de inel poate părea mai complicat, deoarece nu le prea vedem în majoritatea buticurilor de bijuterii. Magazinele de anticariat pot uneori păstra o astfel de coamoară. Noi, însă, vă sugerăm mai jos câteva locuri unde le puteți căuta, iar dacă planificați o călătorie în marile metropole, cu siguranță veți găsi modelul vintage la care visați.

... Rings.md

...

adresa: str. Nicolae Zelinski 7/1, Chișinău

tel: (+373)690 18 185,(+373)691 31 851

 

Mai multe vedeți aici.

... Brasco

...

adresa: Bvd. Ștefan Cel Mare 64, Chișinău, Moldova

Mai multe vedeți aici.

... Glamira.md

 ...

contact: service@glamira.md

Mai multe vedeți aici.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!