Noutăți

Povești adevărate 10-04-2018 3145

„În timpul pregătirilor de nuntă, nu am avut timp de stres, însă soțul meu a fost foarte stresat și panicat!”. Interviu cu Luminița Dragotă

„În timpul pregătirilor de nuntă, nu am avut timp de stres, însă soțul meu a fost foarte stresat și panicat!”. Interviu cu Luminița Dragotă

El m-a cerut în căsătorie pe 10 februarie, după 4 luni de când am făcut cunoștință. A fost intr-adevăr pe neașteptate. Am rămas plăcut surprinsă când am fost cerută de față cu părinții noștri în Chișinău. Era ziua în care el a venit în Chișinău cu soacra mea pentru ca părinții să se cunoască și în realitate, nu doar pe video. El s-a așezat în genunchi și m-a intrebat: „Vrei să fii soția mea?’’, apoi a urmat  și răspunsul: „Daaaaaaaa!’’. A fost un moment unic în viața noastră, așa că a doua zi am fost la o mică fotosesie pentru a retrăi emoțiile și  pentru albumul familiei noastre!

...

Mereu am visat la o nuntă perfectă, dar în același timp, fără a fi extravagantă. Evident că nu am permis nimănui să intervină în alegerile noastre și prin urmare am renunțat la tradițiile moldovenești și oltenești, specifice zonelor de unde suntem originari. Am ales să facem nunta în orașul Balș, România în localul Arrogance Ballroom, care este amenajat în stil regesc. Culorile predominante pe tot parcursul nunții au fost bordo-auriu, iar unii invitați au ales chiar să se îmbrace în stilul nunții noastre.

...

Primul lucru pe care l-am făcut a fost încheierea contractului cu restaurantul, cameramanul, fotograful și respectiv am ales și muzica, de fapt consider că acestea sunt primele lucruri importante pe care trebuie să le facă un cuplu prospăt logodit.

...

În timpul pregătirilor de nuntă, nu am avut timp de stres, fiind mereu ocupată cu munca, însă soțul meu a fost foarte stresat și panicat.

...

Să organizezi o nuntă e greu, dar nu imposibil. Mi-am făcut o listă cu toate lucrurile care trebuiau planificate pentru nunta noastră, astfel aveam puse la punct toate detaliile și lucrurile care urmau să fie pregătite pentru ziua cea mare. Am ascultat sfaturile părinților, dar oricum am făcut tot ce ne-am dorit așa ca nunta noastră să fie exact cum am visat.

...

Am ales prestatorii foto/video din Chișinău pentru că sunt mult mai profesioniști si mai creativi. Noi am decis să avem un filmuleț love story, dar și poze atât în România, cât și în Moldova după nuntă. Profesioniștii care ne-au înregistrat momentele frumoase ale nunții noastre au fost: Video- Vadim Graur și Foto- Alexandru Musuc/Alexandru Coman.

...

Surpriza serii a fost cu adevărat extraordinară, mama ne-a oferit un portret cu noi doi din ziua nunții. Un tablou mega frumos, care ne-a impresionat atât pe noi, cât și pe invitații noștri. Tabloul a fost realizat de Vasilisa Zaicova.

Pentru că nunta am făcut-o pe 5 august, fiind o zi foarte călduroasă, respectiv ne-am gândit din timp ce cadouri practice și originale am putea face invitaților. Astfel, am decis să apelăm la o domnișoară care ne-a făcut evantaie în formă de inimă cu poza noastră și data nunții. Doamnele au fost încântate, iar la sfârșit de nuntă când invitații își luau rămas bun, noi ne ofeream câte un sul despre iubire ca amintire de la nunta noastră.

...

Dacă aș organiza încă o dată nunta nu aș schimba absolut nimic, pentru că totul a fost așa cum ne-am propus noi, o zi dedicată doar nouă.

Cât despre invitați, aceștea  au fost atât din Chișinău, cât și din România. Ne-am străduit să invităm doar persoanele apropiate, pentru că nu toți își permiteau cheltuielile care trebuiau suportate. Părinții mei au închiriat un autocar pentru invitații din Moldova, iar deja cazarea a fost după posibilitate, unii au fost cazați la prietenii noștri din România, iar alții la pensiune. Cheltuielile pentru transport au fost suportate de părinți, dar și invitații au achitat o sumă simbolică.

...

Nu am avut nici o tradiție la nuntă, de fapt nunta noastră a fost ca o petrecere în familie, unde invitații au dansat, s-au distrat și au făcut cunoștință cu ceilalți legând și noi prietenii!

...

Dacă până la nuntă nu am avut emoții și stres, în ziua nunții le-am avut pe ambele! Dimineață, la starea civilă când am ajuns, văzând-o pe mama mea, nevăzându-mi părinții până atunci, am exploadat într-un plâns din care nu m-am putut opri chiar dacă mi-am stricat machiajul! În momentul dat am realizat că mezina părăsește casa părintească și rămâne la 700 km distanță distanță de casă.

...

În ziua nunții am avut emoții mari, în special la starea civilă, până am zis ambii „Daaaa!’’, iar când mi-am văzut părinții plângând, am început să plâng și eu. Râdeam și plângeam din cauza emoțiilor, apoi mi-am refăcut machiajul și a continuat fotosesia. La local totul a fost foarte bine, am avut prieteni care ne-au ajutat mult în ziua nunții, la întâmpinarea invitaților, muzică și program.

...

Dansul l-am învățat singuri, chiar în seara de înaintea nunții, am ales o melodie nou apărută „Ed Sheeran- Perfect”, melodie care ne-a făcut să ne simțim mai îndrăgostiți și mai tandri. După primul dans a urmat un val de muzică și hore atât moldovenești, cât și românești, chiar și muzică rusească am avut! Nunta a depășit așteptările noastre, a ieșit mult mai bine decât am planificat noi.

Recomand viitoarelor mirese să fie fericite, zâmbitoare, să danseze și să fie în centrul atenției, deoarece în ziua nunții, Tu ești  Regina serii, indiferent că s-a stricat machiajul sau te dor picioarele de la pantofi, trebuie să treci peste toate!

...

.........

Luminița, Marry.md îți mulțumește enorm pentru sinceritate și pentru faptul că ai împărtășit cu noi povestea iubirii tale. Să fiți fericiți și să aveți grijă de voi! 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!