Noutăți

Wedding News 06-04-2020 275

În această perioadă, este important să susținem industria nunților. Vezi în articol cum o poți face.

În această perioadă, este important să susținem industria nunților. Vezi în articol cum o poți face.

Pandemia ne-a dat planurile peste cap tuturor, însă asta nu înseamnă că punem stop și uităm de ele. 2020 pare să fi început cu stângul, însă depinde de noi cum reacționăm și cum lăsăm lucrurile să degenereze. Foarte multe business-uri încearcă să supraviețuiască acum, să se adapteze și să nu intre în faliment forțat. Devreme ce suntem obligați să stăm în casă și să ne amânăm evenimentele și ieșirile, foarte mulți furnizori se văd nevoiți să pună pauză activității.

... ... 

Din fericire pentru noi și pentru ei, există internetul care ne permite să apelăm în continuare la serviciile lor și să îi susținem cum putem de acasă. 

Dacă vrem să ne revenim cât mai rapid din această criză și să mai avem la cine să apelăm pentru servicii impecabile pentru nunțile noastre amânate trebuie să îi susținem acum, când au cea mai mare nevoie. Solidaritatea este arma tuturor. 

Cum facem asta? Nu renunțăm la serviciile lor sau chiar mai bine, continuăm să apelăm la serviciile lor, chiar dacă nu ne bucurăm de ele în viitorul apropiat. Nu trebuie să lăsăm panica să ne cuprindă și să sunăm rapid să anulăm orice serviciu, pentru că nu mai putem să avem nunta anul acesta. 

... ...

Dacă e să ne gândim puțin în perspectivă, cea mai bună strategie este să amânăm nunta cu 6-12 luni, dar să ne păstrăm toți furnizorii și dacă putem să-i plătim înainte ca ei să poată să reziste în această perioadă. Prin faptul că nu renunțăm la serviciile lor, le dăm șansa să-și mențină angajații în concediu pe toată perioada aceasta. Dacă vă permiteți, vă încurajăm să continuați organizarea nunții chiar dacă asta presupune amânarea ei pe o perioadă nedeterminată. Continuați să vă căutați un Dj, fotograf, wedding planner, cofetărie, florist sau orice alt serviciu din această sferă.

Puteți să îi susțineți și prin recomandări către alte cupluri care urmează să se căsătorească, pentru ca business-ul lor să fie încă pe linia normală de plutire. Deoarece stăm atât de mult în casă, avem suficient timp să căutăm inspirație, idei noi, testimoniale și recomandări de furnizori, trebuie doar să ne alocăm câteva ore pe săptămână pentru asta. Puteți cere degustări la pachet, mostre sau oferte și astfel organizarea nunții continuă cu succes pentru toată lumea.

...  ...

Pe lângă metodele clasice de susținere enumerate mai sus, mai puteți să îi susțineți gratuit cu un share, like sau comentariu pe social media. Spuneți tuturor cu cine lucrați, de ce, ce vă place la ei și de ce îi recomandați. Un share nu costă nimic și îi poate ajuta să găsească clienți noi. Iar ca un ultim sfat, susțineți business-urile locale pe cât puteți.

Marmry.md  continuă să fie o sursă de inspirație și ajutor în perioada acesta pentru miri și furnizorii din industria nunților și a evenimentelor. De la articole pe blog, furnizori, invitații  sau aranjarea la mese, găsiți tot ce aveți nevoie pentru evenimente de neuitat! 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!