Noutăți

Curiozități 15-07-2019 399

Horoscopul din această săptămână!

Horoscopul din această săptămână!

Plan personal, carieră, sănătate, bani, dragoste - vezi ce ne spun astrele pentru săptămâna care vine:

... Berbec - apar unele probleme în familie care au legătură în general cu comunicarea. Nu reușiți să comunicați eficient, iar acest lucru va duce de multe ori la conflicte mai mult sau mai puțin puternice. În această săptămână, te gândești mai mult la vacanță.

... Taur - săptămâna aceasta te concentrezi pe studiu. Vrei să acumulezi cât mai multe informații legate de pasiunile pe care le ai. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și vrei să-ți construiești o carieră. Ai o săptămână productivă.

... Gemeni - te gândești tot mai mult la problemele financiare pe care le ai. Vrei să faci o schimbare care să-ți permită să câștigi mai mulți bani. Simți că nu îți este apreciat efortul și nu mai ești dispus să faci compromisuri în această direcție.

... Rac - acum a venit momentul să renunți la toate lucrurile care nu te fac fericit. Renunți la persoanele toxice din viața ta, cât și la obiceiurile nesănătoase pe care le ai. Vrei să te redescoperi și să ajungi să faci mai mult lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

... Leu - apar tensiuni pe mai multe planuri și este important să abordezi situațiile tensionate cu calm și responsabilitate. În plus, te gândești din ce în ce mai mult la deciziile pe care le-ai luat în trecut, iar acest lucru îți afectează concentrarea.

... Fecioară - ești mai emotivă decât în mod normal. În plus, te simți foarte atras de o anumită persoană pe care o cunoști de puțin timp, însă nu ai curajul să discuți despre sentimentele tale. Încearcă să vorbești cu o persoană de încredere.

... Balanță - ai parte de relaxare în această săptămână. Reușești să te detașezi de toate responsabilitățile și elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă. Petreci timp alături de persoane importante din viața ta și te bucuri de timpul liber pe care îl ai.

... Scorpion - te concentrezi pe sectorul financiar și pe proiectele pe care le ai în desfășurare. Spre sfârșitul săptămânii primești o veste bună legată de activitatea ta la locul de muncă. În plus, este o perioadă favorabilă studiului.

... Săgetător - este recomandat să iei o pauză de la aruncatul banilor în stânga și în dreapta, tocmai pentru că este posibil să apară o serie de cheltuieli neașteptate spre sfârșitul săptămânii. Pe de altă parte, se anunță vești bune pe plan sentimental.

... Capricorn - vrei să faci o serie de schimbări când vine vorba de viața de cuplu. Nu mai ești dispus să fii singurul care face compromisuri, așa că îți faci curaj să spui lucrurilor pe nume. Comunicarea vă va ajuta să treceți peste aceste neînțelegeri.

... Vărsător - nu reușești să te exprimi așa cum îți dorești și, astfel, apar unele probleme cu persoanele dragi din jurul tău. În plus, nu reușești să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Ia o pauză de la tot ce faci și concentrează-te pe planurile de viitor.

... Pești - te bucuri de aprecierea pe care o meriți pe plan profesional. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum ești gata să aduni toate roadele. În plus, este posibil să primești o mărire de salariu sau chiar să primești o poziție mai bună în cadrul companiei pentru care lucrezi.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!