Noutăți

Horoscop 04-01-2021 403

Horoscopul iubirii 2021. Dacă ești singur ai șanse să îți întâlnești sufletul pereche în acest an.

Horoscopul iubirii 2021. Dacă ești singur ai șanse să îți întâlnești sufletul pereche în acest an.

 

Dacă ești încă singur și ești curios să afli ce au pregătit astrele pentru tine în următoarele 12 luni, ești pe pagina care trebuie, pentru că noi am adunat informații interesante despre acest subiect.

Află dacă îți vei întâlni dragostea în 2021! 

Ca o mică introducere îți șoptim că Săgetătorii și Gemenii vor fi cei mai avantajați la capitolul dragostei în acest an. Asta nu înseamnă că planetele nu au pregătit câte o surpriză dulce pentru restul zodiilor! 

Berbec

Ești dispus să încerci lucruri noi și să te aventurezi în mai multe relații, mai ales în primele luni ale anului, dar fii atent că ai putea să te dezamăgești amarnic. În luna mai există posibilitatea că vei întâlni sufletul pereche care îți va induce senzația de fluturi în stomac.

...

Taur

Ești singur/singură de ceva timp. Relațiile de o noapte te consumă și visezi la stabilitate și sprijin din partea partenerului. Încearcă să nu te mai gândești la trecut și să fii mai atent/atentă la persoanele pe care alegi să le ai în viața ta.  În curând vei întâlni o persoană care te va face să zâmbești din nou, dar nu grăbi lucrurile.

...

Gemeni

Îți dorești o relație dar nu acționezi nici cum în acest sens. Când se ivește un moment oportun să îți legi destinul cu un nou partener ești indecis, deoarece îți este frică că relația va eșua.

Incertitudinea îți va băga bețe în roate, dar pâna la un moment dat! În iulie vei întâlni o persoană mai deosebită care te va face să ieși din carapace.

...

Rac

Cu toate că ai în jurul tău persoane care sunt îndrăgostite de tine, se pare că nu ești gata pentru o relație de lungă durată. 

Așteptările exagerate nu sunt în favoarea ta. Atunci când ești cu capul în nori, ceea ce este la nivelul pieptului ar putea să nu îți placă. Oare de ce? 

Vei îtâlni omul potrivit sufletului tău la sfârșitul primăverii, oferă o șansă acestei persoane pentru liniștea ta interioară și fii fericit/fericită alături de el.

...

 

Leu

În această vară vei fi atras/atrasă de relațiile de tipul ,, one night stand,, și adulteruri. Acesta este formatul perfect pentru tine, atâta timp cât nu îți dorești nimic serios și nu îți pasă de sentimentele altora.

...

Fecioară

Ai rămas încătușat/încătușată în trecut, din acest motiv prezentul îți pare lipsit de orice sens dar viitorul inexistent. Poate că ai trăit o experiență negativă în precedenta ta relație, ai fost dezamăgit și sensibilitatea ta nu mai are margini. 

La sfârșit de august vei întâlni pe cineva care veți împărtăși aceleași interese. Cum va evolua această relație depinde de tine.

...

Balanță

În luna februarie vei descoperi că cineva din anturajul tău ar vrea să te aibă în calitate de iubit/iubită. Indicat este să lași ușa inimii tale deschisă, dar să ai grijă pe cine lași să intre în ea. Dacă simți că intențiile persoanei sunt sincere îi poți acorda o șansă. Ține minte, dezamăgirile nu trebuie să îți minimalizeze standardele!

...

 

Scorpion

Luna martie se așteaptă să fie cu noroc pentru nativii acestei zodii. Chiar dacă îți pare că ai găsit întruchiparea perfecțiunii într-o persoană, nu te grăbi să intri într-o relație, pentru că perfect nu este echivalent cu compatibil ! Fii răbdător și lasă discuțiile superficiale pentru altă ocazie. 

...

Săgetator

Vești bune pentru săgetători! În sfârșit crush-ul tău îți va dezvălui că te place, și vrea să fiți mai mult decât prieteni! Ce poate fi mai frumos? Iarna asta te va încălzi și altceva pe lângă puloverul tău preferat.

...

Capricorn

Manifești o atitudine ambiguă față de cei care manifestă un interes deosebit față de tine. Prin așa comportament îi faci să își piardă inițiativa de a mai întreprinde ceva pentru a te cuceri. Oferă-le o șansă să își demonstreze generozitatea și afecțiunea față de tine și într-un final de an îți vei uni destinul cu o partenerul viselor tale.

...

Vărsător

Ai impresia că nimeni nu își dorește o relație cu tine și nu îți vei întâlni dragostea adevărată niciodată. Poate ar trebui să îți schimbi viziunea asupra relațiilor de iubire. Trebuie să încetezi să îți iluzionezi scenarii și să acționezi. Dacă simți ceva frumos pentru cineva, nu ezita să îi spui, poate persoana ceea simte la fel față de tine

...

Pești

Opiniile celor din jur au o influență prea mare asupra deciziilor tale, dar  până la urmă tu alegi cu cine să îți bei cafeaua de dimineață. Persoana pe care o alegi trebuie să fie potrivită pentru tine, dar nu să atingă standardele altora.

...

Orice lună a anului poate fi în favoarea ta indiferent de cum se vor poziționa planetele. Important este să îți păstrezi atitudinea pozitivă și să lucrezi asupra ta. Oricine dintre noi a avut parte de dezamagiri și pierderi, însă asta nu înseamnă că nu mai poți fi fericită. Deschide-ți inima și cu siguranță vei avea parte de evenimente frumoase, alături de dragul inimii tale.

 

 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!