Noutăți

Ghidul Miresei 09-12-2016 2658

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 6-9 luni înainte de nuntă (II)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 6-9 luni înainte de nuntă (II)

Momente importante în organizarea nunții urmează de efectuat și în următoarele 6-9 luni înainte de marele eveniment.

În articolul precedent vorbisem despre primii pași care ar trebui de urmat după ce ați anunțat vestea cea mare: alegerea temei de nuntă, stabilirea bugetului pentru nuntă, stabilirea datei exacte cand va avea loc, cât și a locației unde  se va juca nunta.

În acest articol ne-am axat pe etapa următoare – ce trebuie să facem în perioada de 6-9 luni înainte de nuntă. În momentul în care ați ales prestatorii de servicii foto-video, entertainement și restaurante, asigurați-vă ca ați semnat cu ei un contract. Contractul trebuie să fie transparent, iar toate detaliile care apar în acesta trebuie bine stipulate pentru a nu interveni neînțelegeri pe parcurs.

După ce ați ales câteva stiluri de rochii pentru mirese, probați cât mai multe modele pentru a o alege pe cea – unică care vă definește personalitatea. Încercați să optați pentru o rochie care se potrivește siluetei voastre, în care vă veți simți cel mai bine. Apelați și la sfaturile specialiștilor, pentru a vă ghida în alegerea corectă, ținând cont și de preferințele voastre.

Pentru o gamă variată a rochiilor de mireasă vizitați pagina Marry.md, rubrica Rochii de mireasă, unde cu siguranță veți găsi rochia perfectă pentru silueta dvs.

2817

De asemenea, și Mirele va putea să-și găsească costumul ideal care îi va pune în valoare personalitatea, sfaturile specialiștilor din saloanele partenere nu vor întârzia să apară. …

81c4c89c2e42e61cb17fa7a22035839d

85249478ba65ab20807342d3137d595e

Tot acum e preferabil de ales tematica și culorile ce vor defini stilul nunții, dacă nu ați făcut-o în etapa precedentă, pentru a seta atmosfera pe care v-o doriți. În ajutor vă vin organizatorii de evenimente care vin cu propuneri și idei, cât și agențiile de organizare a evenimentelor care oferă pachete speciale pentru sezonul 2017.

vintage-barn-doors-and-sunflowers-wedding-backdrop

Informați-vă referitor la ce decorațiuni sunt în tendințe în acest sezon, cocarde purtate de miri, accesorii și aranjamente pentru sală și mese – Toate aceste detalii le puteți găsi fie în reviste și site-uri specializate, fie pe blogul Marry.md.

Rubricile Decorațiuni și Agențiile de organizare de pe Marry.md vor fi sursa dvs. de inspirație în alegerea tematicii de nuntă.

imgcached

Listei mai pot fi adăugate și alte detalii importante:

- stabilirea meniului de nuntă;

- alegerea unui playlist cu muzică de nuntă;

- discută cu domnișoarele de onoare despre rochiile de nuntă care le vor purta;

e7051836528f78a844200422cc92240a

- alegerea stilului verighetelor.

Interesați-vă despre ofertele speciale pentru luna de miere de la diverse agenții de turism – Dacă ați decis care va fi destinația ideală pentru luna voastră de miere, cereți-le reprezentanților unor agenții de turism să vă pună la dispoziție pachete speciale sau diverse promoții care includ locația ori locațiile pe care doriți să le vizitați.

15608

Foto: Rakurs Tour

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!