Noutăți

Ghidul Miresei 03-01-2017 2457

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 3-4 luni înainte de nuntă (IV)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 3-4 luni înainte de nuntă (IV)

Ziua cea mare e tot mai aproape și încă rămân lucruri de făcut?

În următorul articol, am segmentat pe etape ce a mai rămas de făcut cu 3-4 luni înainte de nuntă. Cele mai grandioase lucruri s-au organizat, însa există multe alte mărunțișuri care trebuiesc puse la punct, de verificat, de comandat... Dacă ai o lista bine întocmită și ești informat la timp, le reușești pe toate fără mari bătăi de cap. De aceea, cred că acest articol îți vine în ajutor.

Pentru a avea mai puține de realizat în aceasta perioadă, primordial este să căutați transport pentru nuntă, ca să fiți siguri că sunt disponibili în ziua nunții voastre:

- Obtineți informații despre diverse opțiuni de transport, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Alegeți să închiriați limuzină sau trăsură în funcție de stilul nunții ales. Indiferent de opțiune, este timpul să plătiți avansul pentru a fi menținută rezervarea. În ceea ce privește transportul la nuntă, luați în considerare numărul de invitați și distanțele ce vor trebui parcurse la nuntă. Pentru miri, puteți opta pentru o trăsură, ori o mașină de epocă, dacă distanța ce va fi parcursă nu este foarte lungă, ori pentru o limuzină care va parcurge cu ușurință orice distanțe. Pentru invitați, alegeți fie autocare – daca veți avea mulți oaspeți, fie microbuze. Vă vine în ajutor rubrica Transport de pe Marry.md, unde cu siguranță veți găsi printre toți furnizorii, partenerii noștri disponibili la data nunții voastre. Trebuie doar să-i contactați.

kortej

Foto: Kortej.md

17475

Foto: Renmax Studio

- Finalizează lista de invitați și confirmă încă o dată cu părinții voștri pentru a vă asigura că nu ați uitat pe nimeni!

fced882f9bb3df2baa180758fe5a8950

- Alegeți invitațiile și textul. Dacă nu ați reușit, sau v-a scăpat acest detaliu în etapele precedente, atunci acum e mometul, trebuie să găsiți o soluție elegantă pentru aspectul invitațiilor de nuntă. Textul este și el un aspect important, deoarece reprezintă conținutul informativ al invitației. Fie că optați pentru un text cu umor sau unul clasic, recomandarea noastra este să găsiți o soluție cât mai simplă și eficientă de a comunica data, locul și ora la care va avea loc evenimentul. Nu uitați să includeți și un număr de telefon la care invitații pot să-și confirme participarea!

O gamă largă puteți găsi în rubrica Accesorii - Invitații de nuntă și Mărunțișuri pe Marry.md. Inspirați-vă!

2226

Foto: Zefir

- Dacă doriți să aveți meniuri imprimate la nuntă, le puteți comanda acum – Totuși, acestea pot adăuga un plus de frumusețe recepției de nuntă, și vor putea rămâne ca amintire invitaților voștri (și vouă, de altfel) pe lângă mărturiile ce le veți împărți.

meniu-nunta-cu-flori-mov_591

meniu-de-nunta-cu-design-dante_618

Foto: Pinterest

- Comandați mărturiile și pungile pentru cadouri. Dacă vreți să oferiți mici cadouri invitaților, prin care să le mulțumiți pentru participare, cumpărați-le din timp. Oricum, oferta de cadouri personalizate e foarte generoasă.

eticheta-personalizata-sticluta-vintage-marturie-nunta

Foto: Pinterest

- Hotărâți meniul, băuturile și tortul. Nu e o sarcină grea. Cu siguranță, ați degustat deja din felurile principale, așa că acum puteți să luați o decizie. Răsfățați-vă cu mostrele de tort de la cofetărie și alegeți unul dintre sortimentele dulci. În rubrica Cofetărie găsiți contactele partenerilor noștri, ei vă vor ghida în alegerea corectă a tortului de nuntă și a întregii game de patiserie.

2849

Foto: "Events CATERING"

- Tot aici, dacă nu ai reușit, trebuie să o faci - Cumpără accesorii pentru ținuta ta: cumpărați pantofii, mănușile, ciorapii, lenjeria, de asemenea și celelalte accesorii necesare nunții: verighetele, bijuteriile miresei. Puteți trge cu ochiul și în categoria Încălțăminte și Accesorii, acolo găsiți toate detaliile necesare pentru a avea o ținută completă, atât mireasa cât și mirele.

291adbf55fc12829787e0441a1874e94

Foto: Pinterest

2197

Foto: Lia Biju

3142

Foto: Fireze

- Cumpără sau comandă verighetele!

imgcached

Foto: Rings.md

- Încă o proba pentru rochia de mireasă. Mireasa face încă o probă a rochiei; de preferat este ca mireasa să fiți însoțită de cineva care să poată repera orice posibil defect. Nu trebuie să vă grăbiți. Cercetați cu atenție rochia.

- Informează furnizorii în legătură cu programul din ziua nunții!

- Deja e timpul să începeți tratamentul de înfrumusețare. Răsfățați-vă cu masaje pentru tonifierea mușchilor și a pielii și contactați un salon de înfrumusețare pentru a vă alege coafura, manichiura și pedichiura pentru ziua nunții.

fallnailcolortrends

venok-cvety-devushka-model_tqws

cosmetica

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!