Noutăți

Ghidul Miresei 10-01-2017 2628

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 2 luni înainte de nuntă (V)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 2 luni înainte de nuntă (V)

Nunta constituie unul dintre cele mai importante evenimente în viața omului, tocmai de aceea ea trebuie să îmbine un șir de amintiri plăcute pentru cuplul care se căsătorește, amintiri care să le redea starea de bine și romantismul ori de câte ori revin la ele. Petrecerea de nuntă are punctele sale cheie care trebuie îndeplinite și chiar dacă aparent acestea par a fi de organizare, de fapt ele constau în acele elemente care îi fac pe miri fericiți.

Mai sunt 2 luni până la marele eveniment și mai sunt multe detalii de pus la punct? În acest articol îți punem la dispoziție pașii cei mai importanți de realizat în această perioadă pentru a depăși provocările mai ușor:

img_631

Mai exact, trebuie să:

1. În priml rând, e timpul să oferiți sau trimiteți invitațiile de nuntă celor care se află pe lista principală. Este de preferat să împărțiți personal invitațiile, cel puțin unde este posibil. Dacă nu este de putință să vă întâlniți cu persoanele respective, asigurați-vă că le trimiteți invitațiile prompt.

invit

invit-say-yes

Foto: Say Yes

2. Cumpărați coșulețele pentru flori și pernuța/suportul pentru verighete, sau dacă sunteți inspirată și aveți timp confecționați-le singuri.

3. Achiziționați sau confecționați "căsuța" pentru plicuri. În ajutor ar putea să vă vină partenerii de la "SurpriseMD".

4. Achiziționați, comandați sau închiriați diverse decorațiuni și aranjamente pentru locația recepției – Există o multitudine de magazine tradiționale sau online specializate pe aranjamente și decorațiuni de evenimente. Căutați unul care se potriveste nevoilor voastre și alegeți articolele adecvate stilului și temei nunții. Pentru a vă inspira consultați și rubrica Decorațiuni, dar și Accesorii - Mărunțișuri de pe Marry.md.

decor1

decor

Foto: Pinterest

2000-78b91d627a57d8a12acfcc61f8a870bd

5. Achiziționați sau realizați chiar voi cocardele și mărturiile de nuntă – Acestea sunt articole mici al căror preț nu trebuie sa fie foarte mare. Este indicat să cumpărați / realizați mărturii identice invitaților, dar le puteți împărți și în funcție e de categorii: astfel, puteți dărui mărturii de un fel domnișoarelor de onoare și de un alt fel cavalerilor de onoare, nașilor, părinților, rudelor ș.a.m.d.

butoniere

feelbetter-2

marturii

0-marturii-nunta

6. Ar trebui să faceți o probă de machiaj și coafură cu cei care se vor ocupa de lookul tău în ziua nunții. Coafura şi machiajul vor completa imaginea miresei. Astfel o probă înainte de nuntă oferă oportunitatea de a avea o imagine mai clară, permite să faci schimbările dorite pentru a arăta minunat în ziua nunții.  Dacă nu te-ai decis cine se va ocupa de make-up și coafură, ai șansa să găsești persoana potrivită, accesând Marry.md - rubrica Frumusețe.

2958

Foto: ADIT

cojocru-cristina

Foto: Studio Cristina Cojocaru

c03d78571f44f542154629272b96a8f0

Foto: Pinterest

7. Mergi la un tratament cosmetic intensiv pentru ten și decolteu. Poți alege din ofertele propuse de partenerii noștri în rubrica Frumusețe - Alte Servicii.

spa

spa1

Foto: Pinterest

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!