Noutăți

Ghidul Miresei 22-01-2017 2292

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 1 lună înainte de nuntă (VI)

Ghidul unei nunți de vis. Află ce trebuie să faci cu 1 lună înainte de nuntă (VI)

Tot mai rapid se apropie ziua nunții și vă simțiți stresați și presați de timp? Ar putea să vă ajute și să vă salveze de multe greșeli și panică înainte de nuntă întocmirea unei liste cu activități și cu sarcini prioritare în capu listei.

large

Astfel ca ultimele lucruri rămase nerezolvate se pot începe cu o lună înainte de nuntă. Iată ce aveți de făcut:

- Este indicat să vă reîntâlniți cu fotograful și cameramanul pentru a discuta ultimele detalii și a stabili locurile unde v-ați dori să facetț sesiunea foto. Mergeți la Primărie și la Biserică și observați dacă există unghiuri frumoase în care doriți să faceți poze.

- De asemenea, dacă nu ați reușit să creați o coregrafie pentru dansul mirilor, nu vă panicați,  - apelați la un antrenor care să vă ajute să creați o coregrafie și un moment spectaculos pentru momentele unice ale serii.

În rubrica Programe artistice - Dansul Mirilor - veți găsi antrenorul care va alege cea mai spectaculoasă coregrafie pentru dansul mirilor, pentru ca voi să vă uimiți invitații și să vă creați propriul moment de vis.

82869469

- Tot în această săptămână trebuie să vă întâlniți și cu persoana/persoanele care se ocupă de decor: florăreasa, persoanele de la restaurant etc. – pentru a stabili ultimele detalii sau pentru a revizui dacă s-a înțeles exact ceea ce doriți.

2938

Foto: Floristică și decor pentru evenimente oferite de "Event Republic"

- Buchetul miresei - Apelați la un florist pentru a vă crea cel mai frumos și stilat buchet de mireasă.

Accesați Marry.md - rubrica Accesorii - și inspirațivă din gama de modele. Aici, cu siguranță, veți găsi persoana indicată care va ști să vă creeze buchetul conform personalității dvs. cât și a tematicii de nuntă alese.

2970

Foto: "Flower Land"

2179

Foto: "Decor Studio"

- Dacă nu ați făcut-o încă, programați-vă la Starea Civilă și apucați-vă să întocmiți actele de care aveți nevoie.

- Tot în această perioadă este momentul să organizați și să puneți la punct detaliile pentru petrecerea burlacilor și a burlăcițelor. Inspirați-vă din articlul următor, 8 Idei interesante de organizare a petrecerii burlăcițelor

petrecerea-burlacitelor-750x400

- Creați o lista cu persoanele care au confirmat că vor participa la nuntă: Sună persoanele care încă nu au confirmat pentru a fi siguri câtă lume va participa la petrecere.

- Nu uitați să depuneți cererea de concediu pentru zilele pe care le doriți libere pentru pregătiri înainte de nuntă și pentru luna de miere.

- Proba finală pentru rochia de mireasă: De obicei, toate miresele slăbesc în această perioadă, așa ca o ultimă probă a rochiei e foarte bine venită în cazul în care necesită mici ajustări.

proba rochiei

- Confirmă programările pentru makeup și coafor.

- Așezarea invitaților la masă: Pentru a vă fi mult mai ușor, chemați în ajutor persoanele cele mai apropiate și stabiliți împreună acest aspect.

Tot la aceasta temă, pentru a face un rezumat la cele spuse, citiți un articol mai vechi, dar actual și la moment.

Pregătiri de NUNTĂ pe ULTIMA SUTĂ de metri. 6 lucruri pe care să le faci cu o lună înainte de nuntă

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!