Noutăți

Ghidul Miresei 11-09-2014 1010

Ghidul Miresei - episodul X

Ghidul Miresei - episodul X

Nu, cavalerii puși pe fapte mărețe și plăcute gingașelor domnișoare, nu au dispărut! Mai mult ca atât, ei se găseasc chiar printre intarnauți. Ne-o demonstraează chiar protagoniștii episodului 10, al emisiunii Ghidul Miresei. În această ediție jubiliară vă servim o simpatică istorioară de dragoste, condimentată cu detalii hazlii ale unei relații armonioase, născută în spațiul virtual. Vă veți convinge că și o relație începută pe rețelele de socializare poate culmina cu o cerere în căsătorie, ca în povești și respectiv, cu o nuntă nu mai puțin impresionantă.

Și dacă cererea în căsătorie a fost deja iar răspunsul a fost, evident, DA,  mireasa are tot dreptul să-și aleagă rochia ce-o va purta în ziua nunții lor. De aceea, Victoria, însoțită de o prietenă, a venit la salonul Apriori, pentru a-și materializa un vis frumos – cel în care își găsește rochia de mireasă, predestinată. Fetele au ales, prin vot comun, o rochie ce se aranjează ferm pe siluetă, dar în același timp, este foarte grațioasă și delicată datorită liniilor feminine și a dantelei gingașe, cu care este ornamentat acest model.

Complementar rochiei alese, Andrei Cocieru i-a realizat Victoriei o coafură pe cât de gingașă pe atât de elegantă și, nu în ultimul rând, comodă. Acest model de coafură îi pune în evidență firea sa romantică și îi crează un look armonios. Machiajul, la rândul său, deși este unul expresiv, e realizat în nuanțe naturale, fapt ce o avantajează și-i permite să arate ca o adevărată divă, păstrându-și totodată aspectul ei firesc și pueril, pe alocuri.

Mirele Victoriei, îndrumat de către consultantul salonului Florentino Delure, Serghei Grigor, a ales un costum de ceremonii, format din trei piese, care i s-a potrivit de minune. Vestimentația, ce i-a fost recomandată, îl avantajează dublu, creîndu-i un look foarte elegant și atrăgător, și în același timp, oferindu-i un plus de confort și siguranță.

În această ediție Seghei Grigor vă oferă sfaturi privind alegerea corectă a sacoului pentru bărbați. Veți afla pentru ce tip de stofă și imprimeuri să optați în dependență de ocazie sau temperatura de afară, cum să potriviți mărimea și lungimea sacoului, dar și alte aspecte importante, care o să vă fie extrem de utile, atunci când o să alegeți un costum de mire sau pentru alte ocazii speciale.

Clădirile vechi și cele nefinisate atrag adesea atenția persoanelor, care-și doresc o ședință foto neordinară. Însă pentru a obține fotografii cu adevărat originale și interesante nu este suficientă doar alegerea potrivită a locului. Cele mai importante aspecte sunt desigur, decorațiunile potrivite și neapărat, abilitățile profesioniste dar și creative ale fotografilor. Și cum echipa noastră dispune de decoratori iscusiți, cum sunt cei ai companiei Specialcare colaborează productiv cu operatorii foto & video de la ImageStudio, ședința foto organizată în exclusivitate pentru mirii ediției de astăzi, a produs rezultate fenomenale.

Dumitru Talmazan, împreună cu echipa sa, au propus un decor romantic, creat cu ajutorul stofelor ușoare dar abundente, într-o culoare gingașă și pastelată, care în ușoara bătaie a vântului crea o senzație de libertate, dar și armonie în același timp, corespunzătoare stării de spirit a protagoniștilor. Fotografiile realizate de echipa ImageStudio au surprins, cu o precizie uimitoare, cele trei aspecte hotărâtoare – decorațiunile, conduita mirilor și anturajul – care au făcut imaginile rezultate să fie nemaipomenit de frumoase și unice.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!