Noutăți

Ghidul Miresei 06-09-2014 1081

Ghidul Miresei - episodul VIII

Ghidul Miresei - episodul VIII

Chiar dacă ceremonia oficială de nuntă încă nu a avut loc, eroina emisiunii de astăzi și-a asumat pe deplin deja rolul de mireasă, pe care urmează să-l interpreteze în lungmetrajul vieții lor de cuplu. Ghidul miresei este doar un trailer al acestui captivant film, și nu unul obișnuit, care doar intrigă spectatorul, ci unul desfășurat, interesant și, cel mai important, util atât pentru protagonoști, cât și pentru cei care-l vizionează.

Mariana, „cireașa de pe tort” a episodului 8, este o fire modestă și drăguță. Ea a avut nevoie de câțiva ani, ca să înțeleagă că perechea pe care i-a hărăzit-o soarta se află foarte aproape de ea, or, viitorul ei soț îi este vecin. Și dacă sentimentele pentru alesul inimii ei s-au format în timp, atunci prima întâlnire cu rochia de mireasă i-a provocat dragoste de la prima vedere. Mariana a ales o rochie de tip prințesă, din colecția impunătoare a salonului Apriori, care s-a contopit perfect cu trupul ei firav și i-a pus în evidență silueta suplă. Desigur, ea avut posibilitatea să îmbrace trei modele diferite de rochii de mireasă, alegerea însă i-a fost fermă. Dacă sunteți sau nu deacord cu opțiunea protagonistei emisiunii de astăzi, ne puteți spune în comentarii.

Andrei Cocieru, Hair Stylist-ul emisiunii, a apreciat alegerea Marianei, iar aceasta, la rândul ei, a avut parte de câteva ore de răsfăț în unul dintre cele mai renumite saloane de frumusețe din capitală. Timpul petrecut aici s-a dovedit a fi foarte productiv, or, mireasa s-a ales cu o coafură impresionantă și un machiaj expresiv, exact cum îi place ei să spună – un efect de „WAU”.

În acest episod, Serghei Grigor, pe lângă faptul că oferă sfaturi mirilor cum să-și aleagă vestimentația de ceremonie, acesta mai propune și opțiuni originale, în ce privește armonizarea ținutei cu tematica generală a nunții. De asemenea, aflați cum să alegeți potrivit culoarea centurii, a nasturilor, a papionului și chiar a șireturilor de la pantofi.

Dumitru Talmazan, directorul companiei Special, abordează un aspect foarte important pentru multe dintre cuplurile, care se află în febra pregătirilor de nuntă, și anume cum puteți să economisiți considerabil pe baza decorațiunilor și accesoriilor. Mai mult, acesta vă propune câteva modalități inedite de organizare a nunților în perioada caldă a anului, astfel încât să aveți parte de o atmosferă absolut specială, în ziua în care o să vă uniți drumul vieții.

Echipa celor mai tari fotografi autohtoni – ImageStudio, care nu încetează să surprindă cu fotografii ce-ți taie respirația, s-a deplasat, împreună cu mirii, într-un loc nemaipomenit, unde natura freamătă și inspiră, pentru a realiza o ședință foto romantică și plină de surprize. Una dintre aceste surprize este și decorul de basm, realizat de către echipa Special. Simbolul acestui decor, floarea soarelui, a căpătat o interpretare pe cât de nefirească pe atât de surprinzătoare și magnifică pentru cei, care vor savura fiece fotografie în parte. Imaginile fabuloase, le puteți vedea și voi, iar noi, la rândul noatru, așteptăm să ne destăinuiți impresiile voastre.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!