Noutăți

Ghidul Miresei 10-09-2014 1052

Ghidul Miresei - episodul IX

Ghidul Miresei - episodul IX

Image_3

Tatiana și Gheorghe, protagoniștii episodului 9 al emisiunii Ghidul Miresei, s-au cunoscut încă de pe vremea când erau studenți, iar frumosul sentiment ce le-a creat primii fiori, astăzi îi conduce spre cel mai important pas din viață – căsătoria. Am fost însă surprinși să aflăm că emisiunea noastră i-a motivat pe tinerii îndrăgostiți să înceapă la modul serios pregătirile pentru nunta lor. Mai mult ca atât, Tatiana a avut marele noroc de a fi câștigătoarea concursului organizat cu ceva timp în urmă de către salonul Apriori, și respectiv, rochia de mireasă, pe care o va alege astăzi, îi va fi oferită în dar, cu mare drag.

Tatiana știe că nu e nevoie să cutreieri țara în lung și în lat pentru a găsi rochia potrivită de mireasă, ci este suficient să treci încrezătoare pragul salonului Apriori, care deține cea mai impunătoare colecție de rochii pentru mireasă, în cele mai diverse stluri, facturi și modele.

Ea vrea ca rochia de mireasă, pe care o va îmbrăca în seara nunții lor, să fie o surpriză pentru soțul ei, de aceea își asumă pe deplin riscul de a-i intui gusturile și preferințele, o face însă foarte sigură pe sine, fapt ce ne demonstrează, o dată în plus, că sunt un cuplu armonios, care face o alegere corectă.

În salonul de frumusețe Andrei CocieruTatiana a avut parte de un adevărat răsfăț pentru trup și suflet. Nu venise la salon cu o anumită idee fixă în privința coafurei, ce și-o dorește în ziua nunții, iar acest lucru i-a oferit posibilitatea stilistului de a-i modela o coafură potrivită sută la sută cu trăsăturile feței ei, cu specificul și tipul de păr și nu în ultimul rând, cu rochia, pe care și-a ales-o. După exemplul miresei din acest episod, puteți afla pentru ce fel de coafură să optați, dacă doriți să vă măriți vizual înălțimea.

Machiajul, cu care s-a ales Tatiana în urma vizitei la salon, este unul deosebit, realizat în stil Pin-up, cu un accent pronunțat pe gură, ce-i scoate în evidență buzele generoase, pentru care ar invidia-o orice femeie. Trebuie să menționăm că acest tip de make-up o face și mai cochetă, iar noi suntem sigură că Tatiana își va mai cuceri o dată viitorul său soț, de această dată fiind însă în calitate de mireasă, și nu una obișnuită, ci una cu adevărat desăvârșită.

Mirele Tatianei își dorește ca la nunta lor el să fie cea mai elegantă prezență masculină, de aceea au hotărât de comun acord cu viitoarea sa soție, să aleagă un smoking pentru seara în care va avea loc ceremonia. Și cum alegerea unui astfel de costum este destul de complicată, Gheorghe s-a adresat consultantului salonului Florentino DelureSerghei Grigor, care i-a și ales un smoking potrivit și totodată a venit cu câteva recomandări pentru mirii, care intenționează să-și cumpere un astfel de costum pentru ziua nunții lor. Totodată aflați și care este specificul cămășii de ceremonie, dar și ce elemente indispensabile trebuie să conțină această piesă vestimentară, pentru a face față rigorilor dress-code-ului de seară și în special de ceremonie.

Mirilor de astăzi, Dumitru Talmazan, împreună cu echipa Special.md, le propune un stil nemuritor și mereu actual, atât pentru ședința foto cât și nemijlocit, pentru decorațiunile de nuntă. Este vorba despre stilul clasic. Aceste decorațiuni crează întotdeauna un anturaj calm, romantic și plin de inspirație, chiar în sânul naturii vii.

În această atmosferă de poveste, în care a avut loc ședința foto, echipa ImageStudio nu doar a oglindit amănunțit realitatea, ci a și modelat-o într-o romanță vie, oferindu-i o notă de mister și beatitudine, care te pătrunde pe deplin. Savurați ineditul acestor fotografii  și rodul muncii adevăraților profesioniști.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!