Blog

Organizare Nuntă 12-06-2018 414

Fotopanou (FotoStand) - decorațiuni pentru evenimente de poveste!

Fotopanou (FotoStand) - decorațiuni pentru evenimente de poveste!

Fericirea poate fi fotografiată și pusă în ramă pentru a fi admirată - cel puțin, asta e deviza la "FotoStand"! Noi suntem cei care încearcă să dea un suflu proaspăt și personalizat fiecărui eveniment, fie că creăm un fotopanou de poveste, unde să faceți cele mai reușite fotografii, sau te ajutăm cu elementele mici, dar esențiale în crearea unei sărbători pe cinste!

...

Press-wallul (banner pentru ședințe foto), oferit de "FotoStand.md", nu este doar un element elegant de decor pentru fotografiat, filmat sau întâmpinarea oaspeților, ci și locul unde musafirii voștri pot scrie cele mai calde urări și mesaje pentru protagoniștii evenimentului, ca bucuria acestei zile să rămână de neuitat.

Iar vara asta la "FotoStand" îți oferim și REDUCERE de 15% la bannerele pentru ședințele foto! Și avem un mic secret pentru tine: anul ăsta sunt la modă bannerele cu fluturi și flori din hârtie, deci grăbește-te să prinzi trendul cu noi! 

...

Și pentru că vara e sezonul petrecerilor și toată lumea sărbătorește, "FotoStand" are pentru tine și alte oferte și bonusuri care la sigur îți vor fi pe plac: oferim GRATUIT de la 30 la 70 de baloane pentru ORICE eveniment (numărul de baloane depinde de mărimea evenimentului)!

Pe lângă nelipsitele baloane obișnuite sau cu heliu, folosite la decor, mai avem și fluturași - hitul sezonului nunților, flori supradimensionate, pe care ți le aducem cu drag pentru o sărbătoare cât mai văratică și diafană. 

...

Avem prețuri mai mult decât avantajoase la toată gama de produse pentru decor, suntem receptivi și rapizi - putem să te ajutăm să-ți înfrumusețezi evenimentul chiar și cu doar 2 ZILE înainte de sărbătoare, dacă apar situații neprevăzute și ai nevoie de profesioniști. Îți livrăm tot noi elementele de decor GRATUIT în raza orașului Chișinău, iar dacă ai nevoie mai departe - te vom ajuta tot noi! 

Ne dorim să ai o sărbătoare frumoasă și suntem mereu gata să te ajutăm ca să te bucuri de ea!

Adresa: or. Chisinau, Bd. Stefan cel Mare 145

Telefon.:+373 22 920 900;

Mobil., Viber:  +373 69 507 330, +373 79 620 900

E-mail: fotostandinfo@gmail.com

http://www.fotostand.md/

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!