Noutăți

Buchetul Miresei 03-05-2016 3508

(Foto) Tendințe colorate pentru buchetul de mireasă – laitmotivul unei imagini complete. Fii creativă și ieși din tipare!

(Foto) Tendințe colorate pentru buchetul de mireasă – laitmotivul unei imagini complete. Fii creativă și ieși din tipare!

decor studio 7

Unul dintre elementele cheie ale imaginii miresei în zilele noastre este reprezentat de buchetul de flori. El reprezintă laitmotivul imaginii complete a miresei. Această compoziție trebuie să fie originală, asortată rochiei și stilului miresei, precum și temperamentului acesteia, să prezinte accesorii adecvate (panglici, perle, etc.) și florile să aibă o semnificație în sufletul miresei. Buchetul miresei constituie un accesoriu care dă culoare, veselie și eleganță miresei. Fiecare floare are simbolul ei, legat sau nu de aspect și culoare.

Primul concept al florilor purtate de mireasă în ziua nunții ne este relatat din timpul grecilor (Grecia Antică) și romanilor. În acele vremi, miresele nu aveau un buchet, ci purtau în păr ghirlande de plante puternic mirositoare, se credea că ar alunga spiritele rele astfel încât să ferească mireasa de orice ghinion care i-ar fi putut periclita frumusețea amintirilor din ziua nunții.

Istoria buchetului își are începuturile în secolul XIX,  în timpul ceremoniei de nuntă dintre Regina Victoria și Prințul Albert. Buchetul reginei, unul mic, pe model sferic, conținea pentru prima dată flori, totuși nu erau excluse plantele medicinale, astfel că erau și gălbenele în buchet. Apoi, mai toate cuplurile au început să copieze ideea de a introduce flori în buchetul de mireasă, noua modă răspândindu-se repede.

Spre finele secolului XX tendințele au evoluat și au revenit spre natural, spre simplitate, ajungându-se astfel la modelele din zilele noastre. Astăzi aceste semnificații sunt pierdute, buchetul miresei fiind mai mult un accesoriu al imaginii deosebit de important.

Proaspete, fascinante, florile oferă o combinație bogată într-un buchet de nuntă. Codițele pot fi legate cu o bentiță fină de organza sau de satin. Diversitatea coloristică face din această compoziție de flori să creeze un buchet versatil, potrivit în mai multe situații și combinații vestimentare.

Foarte curând începe sezonul nunților. Tu, viitoarea mireasă, ești în căutarea celui mai original buchet de mireasă, cel care te va reprezenta?

Descoperă ce buchete de mireasă sunt la modă în 2016 și accesorizează-ți ținuta cu un model original.

În sezonul 2016 observăm tendința alegerii florilor de sezon pentru buchetele de mireasă, a unor buchete vesele, jucăușe, precum cele din frezii. Acest tip de buchet este perfect pentru orice mireasă și se va asorta cu orice rochie. În plus, îți va conferi un aer diafan, iar florile vor răspândi o mireasmă dulce, minunată.

buchet-mireasa-vara-2015

Foto: www.mireasa-perfecta.ro

Buchetele din orhidee sunt, de asemenea, o alternativă foarte bună, atunci când îți dorești ceva simplu, dar totodată sofisticat. De asemenea, poți încerca să combini orhideele sau freziile cu trandafirii pentru un rezultat spectaculos.

Hortensiile sunt, negreșit, o alegere potrivită în cazul în care îți dorești să adaugi o pată de culoare ținutei tale.

Îți prezentăm câteva modele de buchete de mireasă, compoziții care rămân în tendințe și în acest sezon. Accesează catalogul Marry.md, fii inspirată și alege acea compoziție florală care te va caracteriza și care îți va pune în valoare personalitatea!

nika decor

Foto: "Nika Decor"

house of frame

Foto: House of Frame

ImgCached (3)

Foto: "Дикая Орхидея"

ImgCached

Foto: "Decor Studio"

denis levitchi

Foto: Denis Levitchi

image studio

Foto: Image Studio

dikaia orh

Foto: "Дикая Орхидея"

vadim jantic

Foto: Vadim Jantic

dikaia

Foto: "Дикая Орхидея"

101 buchet

Foto: "101 buket"

dikaia orhideea

Foto: "Дикая Орхидея"

buchet101

Foto: "101 buket"

Model-de-buchet-de-mireasa-deosebit-din-mai-multe-tipuri-de-orhidee

Foto: www.viitoaremireasa.ro

arta nuntii

arta nuntii1

Foto: "Arta Nunții"

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!