Noutăți

Cereri în căsătorie 09-01-2018 3706

„Nu credeam vreodată că această vizită mă va marca pe viață!” Frumoasa prezentatoare TV Silvia Petrov a fost cerută de soție într-un loc deosebit

„Nu credeam vreodată că această vizită mă va marca pe viață!” Frumoasa prezentatoare TV Silvia Petrov a fost cerută de soție într-un loc deosebit
Noua prezentatoare a emisiunii culinare de la PRO TV „Gusturile se discută” - Silvia Petrov - a avut parte de cel mai frumos moment din viața ei. Frumoasa blondă a spus „DA”!
 
Iubitul prezentatoarei și-a dorit ca acest Crăciun să fie întradevăr magic. Sergiu a ales o destinație de poveste: castelul Neuschwanstein din Germania și i-a adresat cea mai importantă întrebare din viața lui.
 
„A fost pentru prima dată în viață când nu-mi puteam controla respirația, picioarele cu greu mă țineau, iar sentimentul de fericire mă depășea”, a declarat el.
 

...

 

„Sergiu a planificat acest moment până în cele mai mici detalii. Un loc mai potrivit decât “reședința” Frumoasei din Pădurea Adormită din benzile lui W. Disney, castelul Neuschwanstein, pur și simplu nu există. Era visul meu să ajung aici, la cel mai frumos castel din lume, dar nu credeam vreodată că această vizită mă va marca pe viață. Și da, am răspuns “Yes!” în loc de “Da!” Love you!” a scris Silvia pe pagina sa de Instagram.

 

...

 

Îi urăm o poveste de dragoste frumoasă Silviei alături de prințul ei!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!