Noutăți

Cuplu și sex 19-11-2018 1430

E anul lor FERICIT: vezi ce zodii vor avea noroc în 2019!

E anul lor FERICIT: vezi ce zodii vor avea noroc în 2019!

Anul 2019 va fi unul magic pentru trei dintre zodii, căci fie vor întâlni marea dragoste, fie își vor jura iubire veșnică în relația de cuplu. Astfel, Berbecii, Gemenii și Leii sunt favoriții astrelor în anul care vine, însă nici celelalte zodii nu sunt mai puțin norocoase.

... Berbec

Nativii din Berbec trebuie să se pregătească de schimbări, în special în viața personală. Astrele promit celor născuți sub acest semn noi întâlniri romantice care, ulterior, s-ar putea transforma în frumoase povești de iubire cu final fericit.

Berbecii vor simți anul acesta un aflux de energie nemaiștiut.

... Gemeni

Vești bune și pentru nativii din Gemeni. Cei care nu și-au întemeiat încă o familie, vor avea șansa să întâlnească, în 2019, adevărata dragoste.

Cum vor evolua relațiile depinde, în mare măsură, chiar de Gemeni, mai precis de dorința lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea și euforia îi vor însoți permanent anul viitor pe reprezentanții acestei zodii.

...

... Leu

Deși nu fac parte din categoria celor care-și manifestă sentimentele, dar chiar și ei, nativii din Leu, vor dori, în 2019, să-și exprime dragostea, să transmită emoții.

Cei căsătoriți se vor convinge, dacă mai era nevoie, că, la momentul potrivit, au făcut o alegere bună. Cei care nu și-au găsit încă jumătatea, ar putea întâlni persoana capabilă să le transforme viața într-un vis frumos. 

Sursa: shok.md.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!