Noutăți

Restaurante 30-03-2020 1461

De ce să alegi catering pentru evenimentul tău?

De ce să alegi catering pentru evenimentul tău?

Un eveniment care să rămână în amintirea invitaților, indiferent de tematica sa, trebuie să exceleze și ca locație, program, meniu, deservire și, evident, organizare. Fie că se va desfășura într-un local de tip restaurant sau undeva la aer liber, cei care te vor onora cu prezența se așteaptă să-i delectezi cu informații utile – dacă e un seminar și conferință, cu distracții – dacă e o nuntăcumetrie sau petrecere sau cu atmosferă degajată dacă e un concert, târg sau expoziție. Dar oricare eveniment nu ar fi, nimeni nu vrea să rămână flămând – primul, dar și cel mai puternic argument de ce îți recomandăm să alegi serviciul de catering pentru evenimentul tău.

... ...

Și pentru că experiența ne-a învățat multe, Restaurantul Select îți vine în ajutor cu câteva sfaturi!

Alegând o firmă de catering ești cu un pas mai aproape să-ți atingi scopul propus ca urmare a organizării evenimentului – pentru că economisești o groază de timp! Astfel te poți focusa pe lucruri mai importante decât să stai la bucătărie și să gătești 24 de ore în continuu sau să verifici din oră în oră bucătăria restaurantului ca să te asiguri că nu rămâi fără fructe, șampanie sau fursecuri.

...

Dar pe lângă timp, ce contează cel mai mult? Banii, sigur! Un serviciu de catering îți va surprinde plăcut buzunarul. De la tacâmuri la produse alimentare, toate vor fi asigurate de către firma de catering, la prețuri optime, uneori chiar mai mici decât în supermerketuri. Astfel vei putea realoca resursele financiare pentru celelalte sarcini de organizare ale evenimentului.

Și pentru că secolul XXI ne-a făcut mai lenoși și dependenți de online, aproape toate firmele de catering îți pot organiza de la distanță evenimentul. E de ajuns doar să-i contactezi pe una din rețelele de socializare unde sunt prezenți, iar de acolo preiau ei eștafeta. Acum e mult mai ușor să plasezi comanda online, să comunici de ce ai nevoie și să obții consultanță gratuită de la echipa profesionistă a unei firme de catering. În plus, așa cum comoditatea e un factor decisiv în zilele noastre, practic orice firmă de catering îți va oferi livrare până la locul evenimentului.

...

...

Un alt avantaj al unui serviciu de catering este diversitatea bucatelor, motiv pentru care numeroși antreprenori refuză să meargă la restaurant în favoarea unui meniu personalizat adus chiar la birou sau în locația eveniemntului. Deseori în restaurantul tău preferat pot lipsi bucatele pentru vegetarieni sau persoane care au alergii la anumite bucate sau în general care au preferințe alese. De asta, o firmă de catering va prevede mereu aceste aspecte, iar fiecare invitat va putea gusta cu încredere din deliciile servite.

...

...

Și poate crezi că ești modest, dar la sigur, indiferent de evenimentul pe care îl organizezi, vrei să impresionezi. Alege cu grijă compania de catering și succesul îți este garantat. Vei crea impresii memorabile prin grija față de invitați, prin meniul rafinat, deservirea galantă și, evident, atmosfera relanxantă. Dacă ești antreprenor, event manager sau angajat delegat să pui pe roate organizarea unui eveniment, știi cât de importante sunt concluziile cu care rămân oaspeții la final.

... ...

Contractarea unei firme de catering este cea mai bună ocazie pe care o poți lua în organizarea evenimentului tău. Suntem mereu deschiși să-ți răspundem la întrebări, de asta nu ezita să contactezi echipa Select Catering  - 069 500 900 - pentru o consultație gratuită din partea managerilor noștri!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!