Noutăți

Rochii de Mireasă 12-02-2019 1749

Cum te îmbraci la Starea Civilă: 5 idei de ținute

Cum te îmbraci la Starea Civilă: 5 idei de ținute

Se apropie ziua cea mare: ai fluturi în stomac, ești susținută de cei dragi, îmbrăcată în ținuta visurilor tale și spui un DA răspicat poveștii tale de dragoste.

Dar până la marele evenimant mai este puțin și sunt atâtea lucruri de rezolvat: invitațiile, meniul, programările la salonul de înfrumusețare și, cel mai important, ținuta ta.

Orice femeie își dorește să strălucească la starea civilă, motiv pentru care căutările pentru ținuta perfectă se pot transforma într-un adevărat calvar. În speranța că îți vom face misiunea mai ușoară, îți propunem câteve idei de ținute:

... 1. Adepta stilului romantic

Dacă ai visat de mică la marele moment, de când urmăreai fascinată peripețiile prințeselor din desene animate și a altor zâne fermecate, cu siguranță stilul romantic îți vine ca turnat.

Chiar dacă nu te îndrepți încă spre altar, poți să pășești de mână cu alesul tău într-o rochie fermecătoare și la starea civilă.

......

... 2. Arată-ți picioarele într-o rochiță scurtă

Fie că optezi pentru o rochie marcată în talie, mulată sau pe lângă corp, lasă-ți picioarele la vedere și alege o rochie în tonuri light, feminine.

Dă un plus de farmec ținutei cu un colier statement, unde este cazul, și cu o pereche de sandale cu toc înalt.

......

... 3. Imprimeuri florale

La fel cum e în suflet, ar trebui să fie și în afară. Nu te teme să alegi o rochie colorată, cu imprimeuri florale: aceasta va bucura privirile invitaților și îți va înveseli ziua, care oricum este încărcată de emoții.

......

... 4. Adepta fustelor

Dacă iubești fustele și te regăsești mai bine în acest gen de ținută, nu ezita să îți achiziționezi o fustă în tonuri soft sau colorată, la care poți adăuga un top dintr-un material fluid.

......

... 5. Îndrăznește să fii altfel

Dacă nu ești genul de mireasă tradiționalistă și nu ții neapărat să porți rochie la cununia civilă, atunci îți propunem o salopetă elegantă sau culottes. Accesorizează-le cu o pereche de sandale sau cu o pereche de pantofi cu toc înalt și cu o geantă plic.

......

Tu ai hotărât în ce outfit te va găsi marele eveniment?

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!