Blog

Monden 09-07-2018 332

Cum se va desfășura botezul prințului Louis, fiul prințului William și a lui Kate Middleton

Cum se va desfășura botezul prințului Louis, fiul prințului William și a lui Kate Middleton

Astăzi la ora 18.00, ora 16.00 a Londrei, va avea loc mult așteptatul botez al Prințului Louis, la trei luni de la nașterea mezinului Ducilor de Cambridge. Fratele mai mic al lui George și-al lui Charlotte va fi botezat de către Arhiepiscopul de Canterbury într-o ceremonie privată de 45 de minute, care va avea loc la capela regală din cadrul Palatului St James, același loc în care a fost creștinat și fratele lui mai mare, în urmă cu cinci ani, scrie okmagazine.ro

...

În cazul surorii lui, Charlotte, botezul acesteia din 2015 a avut loc la doar două luni după nașterea fetiței.

Cine va fi acolo?

Printre cei circa 30 de invitați la botez se vor număra, evident, membrii familiei regale britanice, evenimentul marcând prima apariție a Ducilor de Sussex, Harry și Meghan, la o acțiune de familie.

...

Desigur, vor fi acolo și membrii familiei Middleton, cu sora însărcinată a lui Kate în prim plan, Pippa, fratele ei, James, și părinții acestora, Carole și Michael.

...

Nașii copilului vor fi și ei prezenți, desigur, cu specificația că numele acestora nu au fost, încă, confirmate. Printre cei vehiculați a primi această onoare se numără mogulul cluburilor de noapte din Londra, Guy Pelly, unul dintre amicii apropiați ai lui Will, sau Fergus Boyd, un fost coleg de cămin al lui Kate din anii studenției.

Prințesele Beatrice și Eugenie sunt alte nume cu șanse mari de a fi părinții spirituali ai micuțului, la fel ca secretarul privat al Prințului William, Miguel Head.

...

Ceremonia va fi una care o va omagia și pe bunica micuțului Louis, Prințesa Diana, capela în care va avea loc botezul fiind aceeași în care a fost depus sicriul acesteia, înainte de a fi înmormântată.

În plus, este posibil ca William să aleagă și pe cineva din familia regretatei sale mame, clanul Spencer, pentru rolul de naș al copilului.

Bona spaniolă a copiilor Ducilor de Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo, va fi și ea prezentă la ceremonie, purtând uniforma tradițională a colegiului Norland, unul specializat în a educa persoane care vor să se specializeze în îngrijirea copiilor.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!