Noutăți

Fotografii și video la nuntă 18-11-2020 174

Cum să pozezi pentru nuntă: Sfaturi de la fotografi profesioniști cu mii de urmăritori pe platformele de socializare.

Cum să pozezi pentru nuntă: Sfaturi de la fotografi profesioniști cu mii de urmăritori pe platformele de socializare.

Abilitatea de a poza frumos, îți poate garanta la sfârșit de sesiune niște poze splendide. Însă conceptul de a ,,poza frumos” poate da batăi de cap oricui, mai ales în ziua nunții când mirii au multe responsabilităț. Cu siguranță, un fotograf profesionist, un studiou frumos și un obiectiv performant îți poate asigura poze de calitate, dar de multe ori, asta nu e suficient? Crezi că mai este acel ,,ceva” ce îți poate crește șansele de a avea poze perfecte în cea mai importantă zi din viața ta? Cu siguranță da și noi cu mare plăcere îți oferim sfaturi practice, de la fotografi profesioniști, despre cum să te simți liber în fața obiectivului, și cum să pozezi  alături de jumătatea ta. Este mai ușor decât pare la prima vedere.

Alege un fotograf bun,vezi aici ce îți propune Marry.md și ai încredere în el!

Poate sună banal, însă trebuie să înțelegi că nimic nu va funcționa cum ți-ai planificat, dacă tu nu o să ai încredere în fotograful pe care l-ai ales. Ei au experiență, cunosc bine proprietățile fotoaparatului, cunosc care e cea mai bună lumină pentru niște poze reușite, îți pot recomanda locații frumoase și chiar stilul potrivit pentru a reda pozelor atmosfera pe care dorești să o transmiți. Lasa-i pe ei să transforme aceste momente deosebite într-o artă,  și vei fi surprinsă de rezultatul final.

...

...

Relaxează-te și fă-te comod.

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care îl auzi de la fotografii de nuntă este să te relaxezi și să te simți în largul tău cu partenerul, detașează-te de la toate problemele pe care le ai și lasa-te purtată de val. Să te simți confortabil cu partenerul tău înseamnă atingeri, mângâieri și intimitate. Îmbrățișați-vă și țineți-vă de mână.

Nu controla fiecare pas

Dese ori mirii analizează totul înainte de nuntă pînă în pânzele albe, Nu este rău acest lucru, dar cu siguranță este inutil atunci cînd vine vorba de fotografii. Mulți miri își exersează zâmbetul, pozițiile chiar și mersul înainte de acest eveniment. Sună absurd, nu? Un fotograf bun are abilitatea de a capta fiecare moment măgulitor pe care îl ai tu alături de viitorul tău soț. Există câteva sfaturi bine-venite pe care le poți practica cu siguranță – sărutul  cu ochii închiși, sărutul ușor, când buzele tale abia se ating de buzele iubitului tău, Da, poți exersa și câteva zâmbete în fața oglinzii pentru a ști care este unghiul tău perfect eventual să ieși bine în poze, dar nu exagera!

...

Expertul Mikkel Woodruff, este un fotograf de lux din Statele unite, cu o experință vastă în domeniul fotografiei, care a lucrat cu multe cupluri. Lucrările ei le puteți urmări aici.

Recomandări pentru a poza cât mai natural

Fă mișcări line și nu te încorda

Da, anume atunci când pozezi natural, mai repet o dată NU FORȚAT! Pozele sunt cele mai bune. Atunci când îți pare că nu faci ce trebuie și că ești pe alături (că îți faci de cap cu partenerul tău) nu te opri! Anume în aceste momente zîmbetul tău este perfect, și ai postura ideală, în caz contrar fotograful tă o să îți dea de știre. Uite-te în ochii partenerului tău timp de 20 de secunde. În așa mod, zîmbetul va apărea de la sine, sau șoptiți-vă la ureche secrete din alea mai picante pe care le știți doar voi!

Vorbește cu fotograful

Dacă te simți inconfortabil, sau ceva nu este în regulă, nu ezita să vorbești cu fotograful tău. Zi-i care sunt punctele tale forte, care este partea feței pe care vrei să o pui în evidență, și din contra zi-i care sunt complexele tale, poate ai urechile prea mari sau abdomenul nu este tocmai plat. În așa mod rezultatul final va fi așa cum îți place anume ție.

...


 


Mai jos îți prezentăm ipostazele perfecte pentru pozele de nuntă

Admirarea rochiei de mireasă

...

Ai petrecut atâta timp pentru a alege ținuta perfectă pentru această zi, în ochii tăi nițel înlăcrimați se va citi o admirație sinceră și o gamă largă de sentimente pure.

Primul moment cînd te vezi cu partenerul

...

Acest moment este simbolistic, e ca și cum îți vezi persoana iubită după o lungă despărțire.

Fii ca o balerină...

Rochia de mireasă este frumoasă din toate unghiurile, Învârtește-te, cu siguranță fotograful te va surprinde în cele mai frumoase ipostaze.

Sărutul pe frunte

...

Pentru fotografiile de tipul portret cea mai dulce poză este ,,sărutul pe frunte” ce emană grijă și sentimente calde față de iubită/iubit.

Pozele în vânt

...

Aceste poze pot fi vândute în jurnalele de modă și cu siguranță vor fi cumpărate! Aceste poze au un farmec aparte, sunt artistice și romantice în același timp.

 

Plimbările

...

Aceste poze vor fi naturale și intime, la fel vor arăta perfect și în video.

 

Momentul în care tai tortul.

...

Unu dintre cele mai memorabile momente din timpul nunții. Se merită să îl imortalizezi pentru totdeauna pe o poză, nu ?

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!