Noutăți

Interesant 22-12-2020 712

Cum să îți decorezi locuința de Crăciun simplu și rapid

Cum să îți decorezi locuința de Crăciun simplu și rapid

 

Sărbătorile de iarnă adesea vin la pachet cu un to-do list. Străzile sunt agitate,iar lista de cumpărături nu se mai termină. Uneori ne pierdem în responsabilități și nu mai găsim timp pentru lucrurile esențiale. Vorbim acum despre amenajarea locuinței cu decoruri de Crăciun  pentru a aduce spiritul sărbătorilor în sufletele noastre. Asta nu înseamnă că trebuie să umpli fiecare metru pătrat al locuinței cu luminițe. Keep it simple. 

Mai jos îți prezentăm câteva idei de decor al locuinței simple și ușoare de pus în aplicare. 


Coronița de Crăciun

Pentru a crea un aspect festiv și primitor, este suficient să agăți o coroniță de Crăciun deasupra ușii. Poți opta pentru una clasică cu crenguțe verzi, jucării roșii, fundițe și conuri de pin sau una mai modernă.Dacă ești o fire mai creativă  o poți face și tu cu mâinile tale după bunul tău plac. O poți decora cu jucării de orice culoare, cu fructe uscate, nuci, panglici sau flori.

 

...

 

lumânări decorative

Lumanarile decorative au un farmec aparte, și pot crea atmosferă de sărbătoare. Lumânările pot fi și mirositoare. Poți face o compoziție din lumânări cu tematică de Crăciun rapid și ușor. Ia un stativ plat din lemn și pune pe el lumânările, în jurul lor poți pune jucării de brad, mici decorațiuni în formă de pomușoare aurii sau niște flori. Ai grijă să pui lumânările într-un stativ special, astfel evitând situațiile mai puțin plăcute. 

...

Dacă vin prietenii tăi în ospeție poți pune compoziția în mijlocul mesei și alături  să lei pui niște farfurii cu biscuiți bomboane și prăjituri. Vor rămâne plăcut impresionați și îți vor aprecia efortul.

...

 

Magia plapumelor moi și catifelate

Punem pariu că ai văzut vreodată în viața ta o casă primitoare care te-a entuziasmat prin eleganța sa aparte, împodobită cu ornamente albe, aurii sau argintii. După care ai încercat și tu să faci ceva asemănător dar nu ai reușit să redai același vibe. Cel mai bine e să asortezi decorațiunile cu designul interior a locuinței tale. Dar o plapumă albă din catifea frumos aranjată pe  canapea se potrivește oricărui stil - modern, minimalist, contemporan, etc. Mai poți să pui și niște perne decorative. Ai să vezi cum se va schimba aspectul locuinței tale dacă vei folosi acest truc.

...

 

Ciorăpeii  de Crăciun

În mod tradițional agățăm ciorăpeii de Crăciun în jurul sobei, mai poți pune în ele și niște dulciuri. E bine să știi că este o idee splendidă să plasezi și pomul de Crăciun alături de sobă și  În josul acestuia să așezi cadourile. Asta dacă ai un brad artificial, pentru că un brad natural nu va rezista prea mult temperaturilor ridicate. Cazul în care  nu ai o sobă, ca o variantă alternativă îți sugerăm să plasezi ciorapeii de-a lungul scărilor. 

...

 

Oglinda cu luminițe

Decorul oglinzii cu luminițe sau cu ghirlande ocupă foarte puțin timp, dar efectul este  strălucitor. Pentru o doză de rafinament noi îți sugerăm să alegi luminițe de culoarea albă. 

...

 

Sărbători fericite de la Marry.md

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!