Noutăți

Mireasă 02-10-2019 1349

Cum să arăți superb în rochia de mireasă? Ce să NU consumi înainte de nuntă

Cum să arăți superb în rochia de mireasă? Ce să NU consumi înainte de nuntă

Ai muncit foarte mult pentru a avea o nuntă perfectă. Ultimul lucru pe care vi l-ați dori e să aveți probleme cu stomacul în ziua nunții. Stresul îți poate provoca diverse tulburări de digestie, din acest motiv noi am creat un top al celor mai nepotrivite alimente pe care să le eviți înainte de nunta ta.

Băuturile carbogazoase

Băuturile carbogazoase au o serie de efecte negative asupra femeilor. De la balonare și eructație, până la vomă precedată de amețeli. Cel mai bine ar fi să ocoliți acest aliment.

bauturi carbogazoase

Produsele lactate

Este necesar de a limita cantitatea de  lactoză pe care o consumați înainte și în ziua nunții. Iaurtul, brânza, cașcavalul și alte produse de acest gen sunt bune în cantități mici, altfel putând să îți irite stomacul chiar mai mult decât nervii.

produse lactate

Mâncărurile cu amidon 

Alimentele precum cartofii, pastele sau orezul nu sunt recomandate înainte sau în ziua nunții. Au același efect  nedori ca și porumbul și pâine. În cazul în care nu poți să renunți la astfel de alimente, pita te-ar salva de la înfometare

mincaruri cu amidon

Cofeina 

 Evită cafeaua, ceaiurile concentrate, sucurile sau energizantele, tot ce ar putea conține cofeină. Dar dacă ești un consummator înrăit de astfel de băuturi, cel puțin trebuie să limitezi cantitatea pe care o consume. Cofeina reduce cantitatea de apă din corp și poate duce la deshidratare în timpul ceremoniei, cea mai comună cauză a leșinului în față altarului. Din acest motiv, consumați mai multe lichide.

Ce să NU consumi înainte de nuntă

Mâncărurile condimentate 

Condimentele îți pot crea discomfort în ziua nunți. Mâncărurile piperate îți vor crește temperatura corpului, ceea ce poate duce la transpirație excesivă. În plus, unele condimente dau o senzație de iritare a stomacului. Mâncarea condimentată poate cauza respirații urât mirositoare.

mincaruri condimentate

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!