Noutăți

Tortul Miresei 07-08-2017 4735

Află cum să animi atmosfera cu un Candy Bar la nuntă și cum să-l decorezi pe timp de vară

Află cum să animi atmosfera cu un Candy Bar la nuntă și cum să-l decorezi pe timp de vară

Se spune că nunta este una dintre cele mai frumoase zile din viața unui om. Ei bine, cu un Candy Bar creativ poate deveni și cea mai savuroasă! Love is in the air, Fairytale Wedding, Rustic Backyard Wedding, Classic Black & White Wedding sunt doar câteva dintre tematicile pe care le poți aborda pentru o nuntă de vis.

Candy Bar-ul este un colț special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentului tău.

Invitații pot servi acolo cele mai apetisante deserturi și prăjituri. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriză care poate influența pozitiv atmosfera petrecerii.

Bufeturile cu dulciuri reprezintă un trend la modă pe plan internațional, care a fost adoptat și în Moldova. Dacă ești adepta dulciurilor și vrei să le faci o surpriza placută invitaților, mizează atunci pe un Candy Bar frumos decorat. Bufetul cu dulciuri nu trebuie să fie format doar din dulciuri apetisante. Ca să aibă succes, trebuie să fie bine dotat și să arate profesional.

...

Animă atmosfera folosind o temă amuzantă pentru Candy Bar sau o imagine care să sugereze tematica evenimentului.

De exemplu, dacă este vară și sunteți pasionați de călătorii, puteți folosi o imagine cu bicicleta, dar și mărturii din sârmuliță în formă de bicicletă. Umple coșul bicicletei cu bomboane fine și așează-le pe bufet. Mărturiile în formă de bicicleta sunt foarte apreciate în sezonul cald și pot face parte din decorul de nuntă. În plus, acestea sunt un cadou frumos pentru invitați.

...

Indiferent de tema nunții voastre, folosind mărturii dulci, oaspeții pot păstra ca amintire cutiuța în care primesc dulciurile, mai ales dacă aceasta este realizată dintr-un material rezistent. Alături de mărturii, poți așeza pe masă dulciuri de casă, macarons, mini prăjituri, cupcakes, muffins și tot felul de bomboane colorate în culori pastel.

...

Fiecare cuplu își va decora bufetul de dulciuri cu deserturile favorite, frumos aranjate în vase de sticlă de diverse dimensiuni, ținând cont de culori, de condițiile în care sunt păstrate dulciurile și de formalitatea evenimentului.

...

Pont: Dacă este vară, nu uitați să le oferiți invitaților limonade fresh și înghețată, iar dacă este iarnă, serviții cu deserturi care să conțină ciocolată, steluțe cu cocos și portocale.

Un Candy Bar care respectă tema și culorile evenimentului și este decorat corespunzător, va fi cu siguranță punctul de atracție al unui eveniment important, cum este nunta.

...

Mărturiile de nuntă sunt o parte importantă a evenimentului.

Alese cu grijă, îți garantează un loc în cutia cu amintiri a invitaților tăi! Avantajul unui Candy Bar este că îți oferă și varianta mărturiilor în formă de amintiri dulci pe care le poți oferi apropiaților. În cutii transparente sau viu colorate, macarons sunt cele mai faimoase dulciuri oferite drept mărturii.

Dacă nu ați găsit echipa potrivită, accesați Marry.md, rubrica Cofetărie. Cu siguranță veți ochi cei mai minunați și profesioniști cofetari pentru a vă crea colțișorul dulce de la evenimentul dvs.

 

Sursa: viitoaremireasa.ro

Foto: Pinterest

 
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!