Noutăți

Organizare Nuntă 11-08-2020 1010

Cum organizăm o nuntă cu tematică tropicală?

Cum organizăm o nuntă cu tematică tropicală?

Să ieși din anonimat în ceea ce privește organizarea nunțîi perfecte este o adevărată încercare. În acest sens, o tematică complementară cu personalitatea cuplului poate fi elementul cheie în succesul evenimentului mult așteptat.

Nuntă tematică tropicală

Tropicele sunt o sursă continuă de inspirație pentru design-ul interior, automat și pentru organizatorii de evenimente. Umbra palmierilor, briza apei și păsările viu colorate sunt doar câteva elemente care contribuie la tabloul în care urmează să fiți transpusi. Așadar, care sunt primii pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe organizarea propriu zisă?

...

Primul pas? Locația!

Locația este unul dintre detaliile decisive în succesul unei nunți de neuitat. Ce îți sugerăm? Oferă timp procesului de căutare și selecție a locului unde urmează să îți clădești povestea mult așteptată.
Iar  atunci când ești în căutarea unei locații pentru a găzdui evenimentul tău cu tematică tropicală o varianta în aer liber îți oferă mai multă libertate în ceea ce privește decorul.
(Vezi aici agenți de decor )
 
... ...
 

Aranjamentele florale

Aranjamentele florale pot duce evenimentul tău la următorul nivel, fiind baza de la care pornește tabloul nunțîi tale după alegerea locației. Viu colorate, oferind volum decorului tău, ele pot transformă ambientul radical. Fie că este vorba de arcade înalte îmbrăcate în palmier sau realizarea unui tavan ‘viu’, te îndemnăm să lași frâu liber imaginației și să transformi locația în propria pădure tropicală.

 

... ...

...

 

Decorul piscinei poate fi un element surpriză de neuitat pentru invitații tăi (încearcă utilizarea unor figurile gonflabile divers colorate sau a unor decorațiuni precum nuferi ce pot pluti pe apă).

 

... ...

...  ...

 

Meniul

Meniul este de asemenea o piesă importantă în puzzle-ul tău. În acest caz, un meniu internațional este varianta cea mai căutată. Ingredientele exotice nu ar trebui să lipsească din preparatele voastre, cât și din set-up-ul mesei. Un plus pe care îl poți aduce evenimentului tău cu tematică tropicală este un meniu de cocktail-uri realizate dintr-un mix de arome specifice tropicelor.

 

... ...

... ...

Te-am făcut curios? Acestea ar fi primele 3 puncte din lista organizării unei nunți cu tematică tropicală. Dacă ești interesat de o astfel de nuntă tematică, te putem ajuta cu câteva localuri unde îți poți realiza nunta ta de vis: „Saint-Tropez”"President" ”Royal Park”, ”Pânzele Albe””Castel Mimi”. 

Surs: wedmag.ro

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!