Noutăți

Curiozități 12-02-2020 614

Cum o surprinzi de “Ziua îndrăgostiților”? Idei și sugestii

Cum o surprinzi de “Ziua îndrăgostiților”? Idei și sugestii

Se apropie cu pași grăbiți sărbătoarea dragostei, iar dacă încă nu ai hotărât ce cadou să îi faci femeii iubite din viața ta, atunci noi îți venim în ajutor. Ține cont de preferințele iubitei tale și organizează ceva special, pentru a o surprinde cu adevărat.

... ...

Micul dejun în pat

Dacă ai posibilitatea să îi gătești ceva gustos și să îi servești micul dejun în pat, atunci cu siguranță îi creezi o dispoziție bună pentru întreaga zi. Amenajează dormitorul cu baloane în formă de inimioară, cumpără-i florile preferate și trezește-o, pentru a-și servi cafeaua sau ceaiul.

... ...

... ...

Organizează o ședință foto

Este deja cunoscut cât de mult le place fetelor să facă poze. Pentru bărbați este puțin mai complicat. Recunoaște, de câte ori te-a bătut la cap să faceți o poză împreună?! Vorbește din timp cu un fotograf și pune la punct toate detaliile ce țin de fotosesiune.  O poți anunța cu câteva ore înainte. Te asigurăm că va fi în culmea fericirii, mai ales dacă știi că îi place să facă poze.
Dacă nu știi la ce fotograf să apelezi, vezi aici o listă din care poți alege: https://www.marry.md/catalog/photos_and_videos

... ...

... ...

Livrează-i flori la birou

Nu aștepta sfârșitul zilei pentru a vă vedea. O poți surprinde plăcut livrându-i flori la lucru. Acestea por fi însoțite de ciocolatele pe care le iubește, o cafea sau o carte, pe care știi că și-o dorește de ceva timp. Poți apela la serviciile unui curier, dacă ești ocupat. Noi îți recomandăm să apelezi la compania „Secret Flowers” -  http://secretflowers.md/
În cazul în care dispui de timp poți merge chiar tu să îi oferi florile. 

... ...

... ...

... ...

Organizează o cină romantică

Sfârșitul de zi poate fi perfect, în cazul în care organizezi o cină romantică pentru voi doi. Poate fi într-un local sau chiar la voi acasă. Amenajează locuința cu flori, lumânări și gătește sau dă comandă de ceva gustos, care știi că îi este pe plac. Cu siguranță va fi surprinsă de gestul tău, iar timpul petrecut împreună vă va aduce plăcere amândurora.

... ...

... ...

Gesturile și atenția pe care i-o oferi contează enorm, iar dacă optezi pentru o surpriză cu siguranță o vei face să se simtă iubită. Să aveți parte de o Zi a Dragostei cu totul specială.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!