Noutăți

Interesant 22-09-2013 1440

Cum cresc femeile de succes în Moldova

Cum cresc femeile de succes în Moldova

femei de succes

Cu siguranță te-ai gândit că la un moment dat vei fi nevoită să alegi între drumul carierei și cel al familie, sau poate ai făcut deja alegerea și unul dintre aceste drumuri a rămas pustiu. Crezi că neîmplinirea pe unul dintre aceste planuri ți-a spulberat pentru totdeauna visul de a deveni o femeie de succes. Dar, ți-a scăpat un lucru - suntem în secolul XXI, iar asta înseamnă că posibilitățile se supun dorințelor noastre adevărate.

Femeile de succes nu sunt doar cele care stau în oficii. O mamă împlinită, o gospodină bună, o profesoară cu har și cel mai important - femeia care nu obosește niciodată să învețe, să descopere, să se perfecționeze - toate ele sunt adevărate femei de succes. Cert este că în categoria acestor ladies, nu poți intra peste noapte ci... ziua, pe la amiază, în prima duminică din octombrie la Wommen's Summit Moldova! Acesta este evenimentul la care tu și încă 500 de femei veți provoca succesul la duel!

Aici vei afla:

- de ce o femeie de succes trebuie să fie în primul rând sănătoasă, de la campioana în promovarea modului sănătos de viață, Galina Tomaș.

- noile tendințe în domeniul hair-styling dar și cum o schimbare de look îți poate transforma viața, de la magicianul în hair-styling, Andrei Cocieru.

- ce efecte miraculoase are machiajul corect asupra echilibrului sufletesc, de la pictorul pe chipuri, Ana Sîngereanu.

- cum să-ți descoperi propriul stil și să-l porți cu demnitate, de la producătorul de prezențe stilate, Aurelia Neider.

- ce spui, cui, cum, cât și când - altfel spus, cum să comunici eficient, astfel încât intențiile pe care le investești în cuvinte să se materializeze. Afli de la mentorul spiritual, Angela Stafii.

- că femeile pot și trebuie să facă afaceri dar și care este esența expresiei „totul este în mânile tale”, de la cea care știe secretul succesului și e gata să-l împărtășească - Silvia Radu.

Discuții de suflet, schimb de experiență, noi cunoștințe, și parcă tot nu ar fi de ajuns, organizatorii îți promit o tombolă cu premii atractive.

Detalii despre eveniment, speakeri și bilete afli pe www.wsm.md .

TU trebuie să fii acolo!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!