Noutăți

Mireasă 06-03-2019 1990

Cum arată mireasa anului 2019: coafura și machiajul de nuntă

Cum arată mireasa anului 2019: coafura și machiajul de nuntă

Naturalețe, feminitate și romantism: așa arată mireasa ideală a anului 2019, din perspectiva hair-stiliștilor și a make-up artiștilor. Dacă te pregătești pentru cea mai importantă zi din viața ta, dar încă nu știi exact ce look vei adopta, iată ce se poartă în materie de păr și machiaj în 2019:

... Coafurile de nuntă 2019 tind să sublinieze și mai mult trăsăturile naturale ale feței, să scoată în evidență cele mai fine detalii ale chipului și să completeze aspectul general al mireselor. Cuvintele cheie sunt simplitate şi complexitate.

Dacă nunta se va desfăşura la natură, recomandarea este de beachy waves, cu părul ușor într-o parte sau împletit. Dacă ești o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai există limite: părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle, atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu un mic accesoriu sau o coroniță.

Accesoriile pentru păr sunt aliatele voastre. Țineți cont, însă, că acestea trebuie să fie ori discrete, ori foarte mari.

......

Puteți accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puţin în trend.  Dacă, totuși, îți doreşti mult un voal, acestea trebuie să fie cât mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura.

... În ceea ce privește machiajul, tendințele anului 2019 se vor menține pe o linie clasică, îmbogățită cu elemente noi, astfel încât rezultatul final să fie adecvat, corect și echilibrat. Dispar exagerările în materie de volum și se merge pe o tehnică minimalistă, dar de efect.

Machiajul anului 2019 se va construi în completarea înfățișării naturale, fără a influența formele și volumele chipului. De asemenea, se păstrează un echilibru absolut între luminozitate și umbre, între texturi cremoase și prăfoase, dar și între nuanțe calde și nuanțe reci.

Machiajul de mireasă perfect pentru 2019 trebuie să fie cât mai natural, alegând ca accentul să fie pus fie pe buze, fie pe ochi. Anul acesta optați pentru un ten cât mai luminos, nu pe unul încărcat, nu se mai conturează faţa atât de mult. Puneți accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosiți nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze puteți opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-coral. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi smokey eyes.

......

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!