Blog

Restaurante 11-04-2019 591

Cum alegi restaurantul potrivit dintre atâtea locații de nuntă

Cum alegi restaurantul potrivit dintre atâtea locații de nuntă

Căutarea unei locații de nuntă este, de cele mai multe ori, primul pas în organizarea unei petreceri de vis. Iată câteva criterii de care ar trebui să ții cont pentru găsirea unei locații de nuntă perfecte de la wedme.ro:

... Locație

Dacă ai în minte o locație exactă în care vrei să se desfășoare nunta, interesează-te din timp de programările pe care le au. Cu cât începi căutările mai devreme, cu atât mai bine, mai ales dacă locuiești într-un oraș mic. Căutările pentru locație ar trebui să înceapă cu cel puțin un an înaintea desfășurării evenimentului.

... Stilul nunții și decorul

Stilul nunții tale ar trebui să fie în acord cu locația. De exemplu, dacă îți dorești ceva tradițional sau rustic, nu ar trebui să optezi pentru o locație extravagantă. O nuntă la cort, în aer liber, este mult mai potrivită.

Mai mult, cortul îl poți decora cu lumini, aranjamente florale sau draperii. 

Dacă optezi pentru un salon, este important să analizezi decorul, luminozitatea, pereții, ringul de dans, poziționarea meselor etc. De preferat ar fi ca restaurantul/salonul pe care îl alegi să aibă gradină sau curte. Acestea pot fi amenajate după bunul tău plac.

...

Dacă ai deja în minte cum vrei să arate nunta, acordă atenție detaliilor. Culorile existente, tipul meselor, iluminarea, tipul de pardoseală, amplasarea scenei sunt amănunte importante. Unele pot fi modificate, dar este important să ții cont și de ele.

... Capacitatea locației

Încearcă să realizezi o listă provizorie de invitați deoarece te ajută să te orientezi mai ușor către alegerea unei locații de nuntă. O locație foarte mare cu un număr mic de invitați ți se va părea goală. Un amplasament mic, asociat cu un număr mare de invitați îi va face pe aceștia să nu se simtă deloc confortabil.

Așadar, dacă plănuiești o nuntă restransă nu are sens să închiriezi o sală mult mai mare, chiar dacă ți se pare foarte frumoasă. E important să nu mergi nici pe ideea că dacă vor veni mai mulți invitați decât ai estimat, îi vei înghesui la mese. Oamenii trebuie să fie relaxați, nu să stea aproape de cineva pe care tocmai l-au cunoscut.

... Accesul invitaților către locație

Oricât de deosebită ar fi o locație, daca este într-o zonă greu accesibilă și nu asiguri transportul până acolo, mulți invitați s-ar putea să nu vină.

...

... Costul meniului

Costul meniului de nuntă este un detaliu foarte important. Înainte de a alege o locație, ar trebui să discuți despre prețul meniului, dar și ce include acesta. Te interesează detalii cum ar fi numărul felurilor servite, băuturi alcoolice și nonalcoolice, dulciuri, decorarea locației, taxa pentru chelneri, etc.

... Mărimea ringului de dans

Ringul de dans este locul unde se desfășoară întreaga acțiune din seara nunții, așa că invitații trebuie să aibă loc să se desfășoare, altfel se va crea un disconfort general.

... Anotimpul în care organizați nunta

Perioada în care are loc evenimentul este foarte importantă. La nunțile de toamnă târzie sau de iarnă ai nevoie de sisteme de încălzire. De asemenea, vremea poate fi un alt factor surpriză. Din cauza ploilor sau ninsorilor, terenul poate fi distrus, așa că este indicat să alegi ținând cont și de acești factori.

Dacă nunta este organizată vara, e important să ai un sistem de aerisire. Într-o încăpere în care se află multe persoane cu siguranță se va face foarte cald și aerul va deveni de nerespirat.

...

... O ultimă idee

Marry.md are o sugestie pentru tine: restaurantul La Monu, situat în afara orașului, este alegerea perfectă pentru o mare varietate de evenimente - indiferent dacă vrei o ceremonie discretă alături de cei mai dragi sau o nuntă tradițională cu multă lume.

Capacitatea sălii este de circa 200 de persoane, restaurantul fiind amplasat într-un loc pitoresc din raionul Cantemir, satul Cociulia. Zona de relaxare cu terasă, iarbă verde și scrânciob este ideală dacă ați venit cu copiii.

Iar dacă ați sosit cu propriul automobil, nu vă faceți griji: restaurantul „La Monu” este dotat cu  parcare supravegheată. Mai multe poze și detalii puteți vedea și pe pagina de Facebook.

Telefon: (+ 373 ) 697 39 308.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!