Noutăți

Wedding News 19-03-2021 530

Cum a fost cerută în căsătorie, Cristina Postolachi? Poze și video

Cum a fost cerută în căsătorie, Cristina Postolachi? Poze și video

Pentru fiecare tânăr momentul de cerere în căsătorie presupune multe zile tensionate, și stresante până la alegerea scenariului potrivit. Pentru ca evenimentul să fie unul într-adevăr magic trebuie gândit fiecare detaliu. Iată că pentru Neculai aceste emoții au fost duble, dat fiind faptul că logodnica sa, Cristina, este însăși organizatoarea multor cereri. Ea este cupidonul la peste 300 de cupluri fericite, cărora le-a organizat cererea în căsătorie în cele mai diverse moduri și cunoaște fiecare detaliu a acestui moment.

De la mesaje scrise pe ciocolată, până la zboruri cu avionul, parașuta, balonul cu aer cald, toate aceste idei de cereri sunt gândite și concepute de ea.

Pe cât de greu i-a fost să selecteze ideea perfectă cu atât de frumos a fost momentul lor. Bătăile de cap au fost cauzate și de situația pandemică și restricțiile din Italia, țara unde locuiesc ei acum. Totuși, Neculai a impresionat-o pe Cristina într-un mod de-a dreptul inedit.

...


Pentru a preveni toate suspiciunile logodnicul i-a zis iubitei că vor merge într-o escapadă de weekend la una dintre vilele amplasate pe marginea Lacului Como. De ce anume a ales Lacul Como din toate
locațiile frumoase din Italia? Pentru că ei mai vizitase această locație anterior, au rămas surprinși de frumusețea împrejurărilor și își planificase să mai revină.

Totodată, lacul este situat în Lombardia, nordull Italiei, într-o depresiune înconjurată de munți, care oferă priveliști uimitoare. Deci locul perfect pentru doi îndrăgostiți. Totul a mers după planul lor
comun până când barca cu care ei se plimbau s-a oprit pe mijlocul lacului Lago di Como, având în spate una din cele mai impresionante vile, FAI – Villa del Balbianello, iar pe fundal a început a cânta un cântec italian romantic. Iată cum o simplă plimbare cu barca pe lac s-a sfârșit cu un Da spus din inimă.

Vedeți emoțiile lor, în pozele de mai jos

...

 

...

...

...

...

...

...

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!